Нормално е некогаш после секс да имам болка во стомакот доле, и јајниците? Не е страшна болка ама сум приметила, често се случува. Инаку на гинеколог се е чисто и океј, иако не кажав дека ова се случува.
Имаш свршувано за време на тие односи? Прашувам пошто мене секојпат кога не доживеам оргазам при однос ( хвала свим светињама,преретко ), ме болат прилично многу.
Па затоа те боли, ако не си доживеала оргазам. Знае да биде болно после однос ако не свршиш, особено ако си пред добивање.
Здраво девојки.Имам едно прашање.Со дечкоми имавме однос на 13ти месецов а за три дена требаше да добијам но ни пукна кондомот и за секој случај саат време после односот испив таблетка за ден потоа ellaone. Довив на 15ти ама менструацијата не ми е обилна како до сега.Дали може да станува збор за хормонско пореметување затоа што прв пат пијам такво нешто или па се работи за бременост?
Завчера имавме секс со мм. Имав малку бел секрет тогаш ама си велев ништо страшно. Ама еве сега секретот ми е многу зголемен и како на жолта боја удара, вагината ме боли при допир и ме чеша. А мм исто така кожата на пенисот му е многу сува и го пече при мокрење. Некој совет да ми кажете бидејќи на гин ќе одам во понеделник дури..
Либе во последно време кога е поопуштен или кога сме заедно дома има прилично долги и силни ерекции. Знам дека не би требало да е проблем ова ама му се случува пречесто, дури и воопшто да не е возбуден, а знае и многу често да го боли и долго вака да трае ерекцијата со болка, да не може да падне, без разлика што воопшто не е возбуден во моментот. Плус почна и од мене да се срами ради ова, веќе ме загрижува. Што може да му помогне?
Blowjob Шала на страна, го боли додека има ерекција? Не би требало да му се случува тоа нека посети уролог, можеби е фимоза у прашање
Да, особено ако подолго трае. Од фимоза е опериран веќе еднаш пред неколку години, не знам дали има врска со тоа нешто.
Се работи за бактериска инфекција, сопругот на уролог обавезно и тоа да обавезно да направи уринокултура и спермокултура, а ти гинеколог.
Sakam da prasam dali e normalno na sred seks vaginata da mi stane suva i kako da go sprecam toa? Otkako ke se navlaznam povtorno probuvame no po nekolku minuti na sekoe se slucuva istoto.
Имавме со мм орален, вагинален, анален, вагинален (претходно прочистена со клизма) и два дена ме уби од чешање. Пијам флажил, земав вагиналети и уште не е ок. На сево ова капак, дури и како расцепена сум околу вагиналниот отвор малце, дека при крајот веќе и не бев влажна доволно а беше прилично див секс . Сте имале олку долго проблем, па дури и да испукате малце?
Користеше кондом за анален секс? Оти колку и да си прочистена пред аналниот, бактериите не може да ги исчистиш. Затоа се препорачува кондом за анален секс, после да го фрлите или замените. Ти фактички имаш раничка, локално треба да ја третираш Октенисепт спреј за дезинфекција, некој крем на база на пантенол за регенерација. Ако имаш вагинално чешање, тогаш донафил вагиналети или некои слични ќе ти помогнат дефинитивно (по состав се комбинација од киселини - борна и млечна). Флажилот си има индикации, мислам дека не ни треба да го пиеш.