Zdravo devojki sakam da ve prasan dali e normalno koga decko vi ke svrsi vo vas posle nekoja minuta da bidete vlazni kako da ne svrsil vo vas
Незнаев каде да го поставам прашањето. Девојки помош. На 26јануари имав односи (неплодни денови) со заштита, но кога завршивме, кога видовме кондомот да бил дупнат.. На 8јануари ми беше последна менструација. Вчера купив тест, што се праве преку целиот ден, излезе негативен ама со мноооогу мала, скоро невидлива црта за позитивен. Па ме збуни. И сабајле купив друг тест, што се праве со прва утринска мокрача. Излезе негативен, без никаква видливост на друга црта. Незнам, можеби е рано за тест?? На тестот пише од 5до15 дена по односот. А јас го имав на 26, а денеска сме 7ми. Во паника сум
Кога ќе ти касни направи тест. Вака може да е неточен.. По право веќе ти касни, измешав датумите Провери си преку крв за најсигурно
Купи нов тест и провери утре шур чек мислам се викаше , ако ти касни (поминати се 28 дена ако имаш редовно )закажи на гинеколог најубаво за да бидеш сигурна
Napravi usher een test, bidejkji spored tvoeto kazhuvanje prviot bil positiven and vtoriot negativen. Kaj testovite za bremenost, ne postoi lazhen pozitiven test, samo lazhni negativni testovi. Taka da...
Датумот е доста блислу за добивање, само што веднаш отпосле почна да ми тече. Прво ми беше страв зошто крв но гледам датумот сосем близу е а и сите симптоми ги имам. Ќе следам дали ќе е нормален циклус и дали ќе продолжи нормално да си тече. Фала
Здраво девојки дали е можно после испиено апче за ден потоа два циклуси по ред да ми се помалце обилни..првите два дена ми се прилично обилни но другите три само кога одам во вц.не би требало да се работи за бременост,па ако може ваше мислење
Со апче за ден потоа се е можно. Тоа е исто како во еден град кој си функционирал некако, да фрлиш бомба. Ќе треба време на градот да се врати во првобитната состојба нели? Така со твоето тело на кое ти си му фрлила хормонска бомба. Избегнувајте таков вид контрацепција и користете кондоми.
Разбирам но од кога го испив си добив редовно и како што кажав помалце обилна од предходно,овој месец не ми закасни ни еден ден но пак е помалце обилна.Плус тоа сега ме фати некој вирус пијам и антибиотици инфузии 300 чуда.Прашањето ми беше дали е можна бременост..
Нормално машко кое не ја гледа женската како предмет нема никако да изреагира бидејќи нема да му биде битно или игра било каква улога во врската/сексот/пријателството or whatever.