Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    4.535
    Допаѓања:
    37.500
    Доволно ова кажува дека само неговото задоволство го интересира а болката твоја барем ни малку не го загрижува, дури не ни обрнува внимание како ти се чувствуваш.

На Avery, piksooki, buba4e89 и 5 други им се допаѓа ова.
  2. deskarada

deskarada Форумски идол

Се зачлени на:
    3 декември 2011
    Пораки:
    1.936
    Допаѓања:
    31.294
    [/QUOTE]

Во сексот треба двајцата да уживате, а не само тој, па за тебе многу му е гајле. Не си ти сексуална играчка. Баш дека си му кажала дека те боли требало да биди нежен, а не груб. Разговарај со него. Дали би сменил нешто или би продолжил исто. Според ова тој како со тебе да е само за секс, не го интересира ти како се чуствуваш, само тој да си се задоволи

На Al-82, candy.cane, cresa-jagoda и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. covid19

covid19 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 април 2020
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    59
    Сакам да прашам дали е нормално кај женско да има болка кај клиторисот одкако ќе сврши ? Нема разлика дали е тоа со рака или па орално, секогаш било на влажно..

4. Leviosa2503

Leviosa2503 Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2018
    Пораки:
    463
    Допаѓања:
    1.229
    Не.

На covid19 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. NoLimit

NoLimit Активен член

Се зачлени на:
    9 април 2020
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    27
    Да, непријатно чувство би рекол, гилик и слично, болка не, као кај машките главицата што е чувствителна.

На Kimberly11, didisi, cresa-jagoda и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. Mart3

Mart3 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2019
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    147
    Zdravo, mi treba pomos vo posleden period imam suva vagina i pri sex mi treba povekje vreme za da se navlazne ali sepak ne e dovolno navlazneta kako sto treba i me interesira dali e nesto povrzano so nekoj problem ili do sto mozi da e? ;(

На didisi му/ѝ се допаѓа ова.
  7. NoLimit

NoLimit Активен член

Се зачлени на:
    9 април 2020
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    27
    Не те пали партнерот, па ако не лизга нека плукне еднаш и терајте, нема никаков проблем тука.

На Beautiful_girl.. му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Mart3

Mart3 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2019
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    147
    Ne e do toa deka ne me pali bas sprotivno od toa, ama ete pak nemozeme ubavo...

9. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.654
    Допаѓања:
    4.564
    Консултација со гинеколог и проверка на хормонален статус. Во меѓувреме лубрикант употребувајте

На Valeri@GIRL и Mart3 им се допаѓа ова.
  10. Lostinparadise

Lostinparadise Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2019
    Пораки:
    680
    Допаѓања:
    2.030
    Вчера ми завршија плодните денови а денес уште од сабајле имам менструални болки и грчеви. Што може да е?

11. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    4.535
    Допаѓања:
    37.500
    Не значи дека мора да има нешто. Секој циклус е различен и може да имаш симптоми кои претходно си ги немала. Јас имав болки прв ден од циклус долги години, сега немам толку чести, но пак затоа при овулација знаат да се појават, што не беше случај претходно.

Сепак, ако се сомневаш дека може да има нешто, консултирај се со гинеколог. :)

На GirlVolley му/ѝ се допаѓа ова.
  12. jasss2345

jasss2345 Нов член

Се зачлени на:
    20 април 2020
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    дали доколку сврши на мене и дел од спермата дојде до мојата вагина надворешно можам да забремена?*во последно време имам главоболка ме болат бубрезите и измореност

13. GirlVolley

GirlVolley Истакнат член

Се зачлени на:
    28 март 2020
    Пораки:
    1.320
    Допаѓања:
    2.409
    Ne mozes da zabremenis ako ti svrsil nadvor. Dokolku ti svrsi VNATRE vo vaginata, mozes da zabremenis. I da si imala sperma od navor , ne e problem nikakov

I mene vo posledno vreme istoto mi se slucuva :(
    Jas i za vreme na plodni denovi imam nenormalni bolki,so povrakjanje. Pred eden mesec bev duri da mi stavat inekcija za bolki...a ginekologov mi vika deka e se dobro i normalno

Последна измена од модератор: 24 април 2020
    На Lostinparadise му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.317
    И јас имам вака болки некогаш.
    Не е нешто страшно, кај мене се тие со доста слаб интензитет, во споредба со тие кога ќе добијам.

На Lostinparadise му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Markova9

Markova9 Активен член

Се зачлени на:
    7 јули 2017
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0
    Здраво девојки, моментално и јас се соочувам со огромен проблем. Со дечко ми пред 3 месеци за прв пат имавме секс а воедно и мене ми беше прво сексуално искуство. Пред да се случи пробувавме многу пати но не успеваше, или ке му се надрвеше па немаше да можи да ја погоди целта или пак на моменти воопшто немаше да му се крени. Пред да пробувавме да имаме секс за прв пат постојано се напалувавме дури и премногу само го чекавме вистинското време. Иии кога конечно мислев дека сум спремна за тоа почнаа да се појавуваат проблеми со него. И за жал ден денеска ги имаме истите. Еве 3 месеци пробуваме и само одвај со 300 маки 4 пати во месециот дали ќе се клецниме. Јас стварно незнам кај да побараме веќе помош. Да се обрати на уролог мислиме дека нема потреба бидејќи му се надрвува но кога ќе дојде да ми го пикни ако не ја погоди дупката од прво одма му опаѓа и ајде пак наново или сам да го дрка за да се крени или пак јас преземам нешто и цело време така се мачиме веќе немам трпение има преголема нервоза помеѓу нас и исто и преголема љубов. Навистина сакам да му помогнам за да се задоволиме двајцата но како да не е можно имам пробано апсолутно се, од облека до игри и сл се е во ред дури не дојде ред да влезе во мене. Инаку тој има претходно сексуално искуство и воопшто немал вакви проблеми, поради што често се караме бидејќи мислам некогаш дека јас не го привлекувам но тој е упорен дека не е воошто така. Значи да појаснам дечкоми тешко ја погаѓа целта и нема проблем многу за да му се надрви туку да остани надрвен, брзо му опаѓа.Имала ли некоја слично искуство некои совети оти готово спобудалувамм.. Извинете за долгиот пост и поздрав до сите.

16. John Snow

John Snow Форумски идол

Се зачлени на:
    8 март 2016
    Пораки:
    4.940
    Допаѓања:
    53.148
    Ако имал претходно искуство нема да промашува, мислам дека те има лажено за претходните искуства али како и да е. Мислам дека се работи за фимоза, нека посети уролог.

На Dust, candy.cane, cresa-jagoda и 2 други им се допаѓа ова.
  17. Sejfullai

Sejfullai Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јуни 2019
    Пораки:
    1.008
    Допаѓања:
    14.788
    Дали тоа се дешава откако ќе го стави кондомот?

18. Nigredo Odor

Nigredo Odor Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2016
    Пораки:
    3.549
    Допаѓања:
    19.467
    Ииииии имаме нов winner!!!

Драги и господа, плукни и брцни го - Without Limits. :handshake:

На piglet1, thequeen95, *Amethyst* и 13 други им се допаѓа ова.
  19. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    Он тебе на пичка, ти нему у фаца, fair and square.

На candy.cane му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Markova9

Markova9 Активен член

Се зачлени на:
    7 јули 2017
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0
    Имаме секс без кондом