Имаме таква раја што нема да се увреди од р'каницата, туку ќе се напалат уште толку. Бокс е решение, ама не било етички викаат.
@Markova9 Те лаже за претходното искуство, а може ова да се должи на неговата психа. Ако ти му вршиш притисок дополнително може да влијае негативно на ерекцијата.
Искрено штом има таков проблем или не го палиш доволно или тој не е доволно искусен за да знае како со тебе верувај ми
Можеби имал претходно секс или откај ти знам што, ама не ми делува за многу искусен. А тоа со ерекцијата веројатно.... мислите му се губат на друго место наместо да е фокусиран на самиот чин. Или е депресивен нешто или е под притисок.
Да си земи аргинин 1 сат пред секс, добар е за ерекција и издржливост. Не е лошо да попие и трибулус.
Од кај знаеш колку години има дечково па да му ги препишуваш твоиве лекарства? Што ако има 17-18 години? Ништо не се пие на своја рака! Нека си иде на доктор ако му е дојдено до тој степен да не може да се среди.
А ти од каде знаеш на коллу години се зема теибулус, штое всушност трибулус и штое аргинин? Тие не се лекови и можи да ги користат и деца под 16год.
Не се возмемирувај ти за моето знаење или незнаење. Не се витамини ова, а и да се ни тие не се земаат на своја рака. Нека се лупа дете од 16 години со твоиве лекарства, ептен здрава алтернатива.
Не сме знаеле дека трибулус и арги се лекарства но на форумот човек се ќе научи Еве да ти стани појасно, аргинин е амино киселина и секој однас ја користи пошто ја има во зеленчукот а исто така и во таблети кој се користат како енергетски пијалок и исто така го има и во ред булот. Значи не е страшно а трибулус е природно растение кој можи да го користи секој кој има потреба и го има и во аптеките и сите лекари го препорачуват и се зема без рецепта. Како кајвас жените што користите таблети за ден потоа така и кајнас има добри здрави методи за нормална ерекција
А ако има намален тестостерон поради пубертет, што ке му се дај? Синтетички тестостерон или додаток во исхрана кој го подобрува лачењето на својот природен тестостерон така нарчен трибулус или бустер Лица под 18 години кој немаат проблем со ерекција нема потреба да користат бустери но веќе ако има намалена ерекција или намален сексуален нагон (се мисли на нормален) тогаш можи да се користи трибулус али не долго време поради други причини. Малку избегавме од темата али не е страшно.
Има израз еден "плукни - залепи" за нешто што го правиш колку да помине ред, неквалитетно, што до утре ќе се расипе. Така и овие, буквално плукни - ебни, колку ред да помине
Zdravo devojki sakam da spodeluvam nes so vas naj prvin savi kazam mazena sum imam 2 deca I sum 28god no se zalubiv vo direktorot svesen e se mu rekov me negeria mi kazuva imas semejstvo noo I toj nostop me gleda eden den mupisav oblecija zelenata majca ubo ti stoi I toj vistina ja oblece mu kazuvam blokiraj me vo viber I toj vika ti go neam br hahaha stoo znaci ovaa???