Што може да значи? Ти го нема бројот како да те блокира? И не е во ред да вараш. Разведи се па шмекај се со цела фирма. Не набивај трауми и на мажот и на децата заради хир.
Значи дека има повеќе памет од тебе и не ти го зачувал бројот. Прибери се и не се однесувај како неизживеано дете, а ако планираш да изневеруваш - разведи се и не им прави нервози на мажот и децата. Ако не ти е жал за него а гледам дека не ти е, барем кон децата имај почит.
Ок и? Да го сакаш маж ти вистински нема да се заљубуваш и опседнуваш со авторитетни лица на работа. Разведи се.
Ако не сакаш зошто флертуваш? Можеш да се заљубиш без да флертуваш. Верувај ми ваквите чувства на заљубеност поминуваат брзо и не се вистински. Пази да не си направиш проблем, најмногу заради децата. Ако пак одлучиш дека сакаш да си дефинитивно со него, со сопругот не ти е убаво, според мене најдобро да се разведеш прво. Имај ги на ум и децата
Прочитај уште еднаш шо имаш пишано, дека имаш маж и 2 деца. Шо значи тоа за тебе? И не се однесувај како некоја тинејџерка, оти не си. А ако сакаш да флертуваш наоколу и слично постои развод за тоа.
Не си дете, јбг, генерација си ми. Се мажите недозреани, неиживеани и недоделкани и после чорба, епа чорба...
Kje ima seks so tebw i posle kje te frli kako mivka. Vidi napraj si go kefot i posle posveti se na semejstvoto, ako mozis.
Тој не сака да има ништо со нејзе. Да сакал да има, досега штом му се нудела, ќе имале секс. Тој може е женет и не е будала заради нејзе да си го уништи животот кој го има, да ја изневери жена си. И да не е женет може не го привлекува, но може е и паметен да не се меша каде што не му е местото.
Ама ја облекол зелената маица. Јас не знам кој директор оди по маица на работа, се што сум видела досега било костум и кошула ама овој можда некој вонсериски директор е...
Седи си на место оти можеш и работата да си ја изгубиш. А шефот твој мислам си игра со тебе или па и тој не знае што сака...
Една пишала, 201 го направиле ова, ама си молчат. Нема да ги запрете луѓето да изневеруваат. Сум пробала... знам.
Rabotam vo starski dom tatkoto mu e doktor domot e niven taka da naglasen e ko direktor noo da imene me zbuni zelenata majca izlegol pred mene I so stram se smeel I murekov woow topo si so mu znaci me pocituva ili me custvuva???