@Cici1991 Не те почитува тоа од авион се гледа по муабетов, си се лади со тебе, а ти делуваш како 16 годишно девојче. Прибери се и не се понижувај.
Со кој памет на претпоставен си му рекла вау топ си???? Едит: Премногу непрофесионално од твоја страна, како што кажа имаш маж и деца, а и си возрасна личност и треба да знаеш кои ти се границите. Ако сакаш да заведуваш други, барем расчисти со маж ти. За добро на децата, мажот и за твое добро.
Те тера од внатре...знам какво е чувството. Имав другарка таква. Пепел му направи на едно семејство. Ама и пекол си створи после тоа.
Бубаче, мене ме заболе кој што ќе направел после. Со оваа си тепам досада, со некој озбилен му кажувам мислење, а кој што ќе направи, негово си е.
Дискусијата нека прекине тука. Ова не е интимен проблем, туку ментален т.е умствен..да не ме разбере некој погрешно со поимот ментален. Проблемот е во нејзината глава и начинот на перцепирање на нештата.
Здраво девојки, е вака сега имав менс. 6 дена и ми заврши а сега 18 ден е и на бришење имам крв што може да е ова вака до сега ми се нема случено еве ај да речам 2/3 менс што ми идат ми се вака.. еден ден два ке имам само на бришење и после не ај ве молам некој да ми каже дали ви се случувало ова и на вас?
Mi treba sovet za prv seks ako moze nekoj da mi pise vo inbox... Temata za prv seks ne mozev da ja najdam pa zatoa ovde pisav
Можеби си во овулација. Ми се има случено и мене да имам малку крв во овулација, ништо страшно, нормално е.
Здраво девојки, некое време веќе ми се појавува како чешање на препоните, и откако ке се исчешам ми се појавуваат како бели точки, брунки. Читав на интернет дека можеби е од влажност, или алергија на некој детергент. Што мислите вие? Има ли ви се случено вакво нешто? Бел исцедок имам скоро и секој ден зависи некој ден помалку обично пред менструација повеќе, но тоа ми е вообичаено.
7ми ден откако ми заврши менструацијата, денес имав кафеав исцедок дури кога се избришав имав крв, причина од што може да е?
Zdravo pred nekoj den imavme prv seks so decko mi, toest mene mi bese prvpat i koga vleze vo mene nemase krv a osetiv deka e vnatre i plus svrsi vo mene i posle nekoe vreme koga bev vo toalet spermata mi istece pa prasanjeto mi e dali e mozno da imam elasticen himen bidejki krv nemase i dali postojat sansi da zatrudnam? Blagodaram odnapred
Секако дека има многу голема шанса да останеш бремена. А крв нема кај секоја девојка која за прв пат има односи, сосема е нормално.
Може да истече крв а може и не зависи од самото тело. И да си ја исфрлила спермата,сепак останува дел од неа во тебе и можеш да затрудниш.
Можно е да затрудниш ако свршил внатре. И ако свршил внатре нема шанси спермата да ти истекла. Тоа што ти истекло било твој исцедок вагинален. Крв не тече кај секого. На многу девојки не им тече крв и покрај тоа што им се кине хименот.
Да, може да затрудниш, но не мора да значи дека си трудна. Зависи од многу фактори. Може да прочиташ на нет како се зачнува. Друго, веќе не си невина, скинат ти е хименот иако немало крв. Трето, посети гинеколог и едуцирај се како да го заштитиш своето здравје.