Може да те пече и ако не си била доволно влажна а тој влегол во тебе со кондом, не мора да е инфекција.
Цело време имаме со кондом, сум немала проблем никогаш. И плус не ме болеше ништо внатрешно додека имавме вагинален, туку само надворешно со орален.
Инфекции, бактерии во мокрача имаат и луѓе што никогаш немале секс. Покрај гинеколог, и мокрача провери си
Се поминав со брич прво, има веројатност да се имам сецнато мада шо се гледав немам никаква рана. Мокрачата пред скоро ја испитував ама нема шанса да е тоа, ме печи од надвор. Ќе следам ситуација, ќе се одмивам со камилица па од пон на гинеколог.
Најверојатно е од бричењето. За ден два би требало да се смири. Ми се има случено ако сум била невнимателна со брич
Zdravoo, mozebi ne e za tuka prasanjeto ama ne znaam kade da go postavam. Vaka me interesira dali e problem, pred ne znaam tocno mozebi 3 4 godini imav goltano sperma od togasniot decko. Sega so mi e deckoto dosega nemam goltnato ama primer ako ostanam bremena sega bi mozelo nesto stetno da e deka imam od dr dr goltano sperma?
Исто како што може да ти се јави алергија на јајца сега, а последен пат си ги јадела пред три години.
Совети за опуштање на вагинални мускули? При најмала пенетрација се грчам, последователно со тоа внатре имам чувство на печење. Исклучена е можност за инфекција. Мислите ми бегаат на вагинизмус.
Совет да се опуштиш максимално и да уживаш во сексот. Премногу се напнувате со здравствени проблеми и сами си барате болести, не ме сфаќај погрешно. Ова го кажав најдобронамерно за тебе, за сите нас.... Може да е нешто моментално и тоа е нормално. Опушти се и уживај
Не не е. Мислам дека можеш да издвоиш време за да си читаш околу бременоста. Јас не планирам во скоро ама си читам за да бидам информирана. Секако има уште многу работи кои не ги знам но полека учам...
Можеби е глупо прашањево, ама... Неколку пати имав секс со дечко кој има поголем и многу дебел пенис, значи најпрво почетокот е хорор, никако не може да ми влезе, умирам од болка како да ме сече некој (да напоменам не ми е прв, а богами ни првиот пат вака не ме болел), 15 мин ми го става милиметар по милиметар. После цело време во текот на односот осеќав болка, па од кога завршивме дури и јајниците ме болеа. Не беше груб, баш напротив ептен пазеше. Прашањево ми е, дали со тек на време има шанси да го "навикнам" и да не ме боли? Пошто јас знам дека ако имаш тесна вагина, секогаш ќе си се враќа во првобитна положба, што значи секој нареден пат исто ќе ме боли.. Ми требаат туѓи мислења.
Zdravo , aj ve molam za pomoss i iskustvo,, imam mnogu ne redovna menstr i sega nemam dobieno 2 i pol meseci pa gunekologot ni rece da pijam ognametril 10 dena po 2 pati na den,,, gi piev tie ama gi imam prekinato od prosliot petok a uste nikako da dobijam a i poslednata menstruafija imav mnoguu malku krv samo 2 dena
Можеби едноставно не ти одговара неговиот алат... Ко што секој клуч не влегува во секаква брава така и ова. Незнам дали си имала проблем пред тоа со не толку обемни и дали те болело тогаш? Иначе незнам ако те боли при секој однос и не ти се привикнува смени го клучот
Можеби не си доволно запалена,влажна,и не треба да се стегаш,вагината се шири и ако си доволно навлажнета нема да те боли...нормално дека вагината ке си се враќа,нема да ти се рашири и така да остане.Значи колкав и да е ,не треба да те боли ако си опуштена не стегната. Пробајте со повеќе гелче,полесно да лизга,и нека не влегува до крај да не те болат јајниците. Се е до психата,пак ке речам максимално треба да си опуштена.