Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Мој еден совет велиш те побарал за жена можеби ќе сака да чекате до прва брачна ноќ, ама размисли за тоа. Зашто кога купуваш блуза прво ја пробуваш, а и онака таа ќе ја носиш 1 година само. А мажот ќе го имаш може и 50 години, пробај прво па земи го.
    Немој да испадне да имаш понатаму проблеми во животот откако ќе имате односи со оној муабетот ќе имаш односи со други ако те скине. Па да не мрдаш од дома.
    Немој да се каеш што го објави проблемот, прочитај ги убаво советите, сумирај и размисли и реши што да правиш. Не е секој совет добар, ама е доволен за размислување.
    Само не го оставај овака овој проблем. За да не се каеш понатаму во животот.

На kate21 и marama им се допаѓа ова.
  2. gami

gami Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2010
    Пораки:
    628
    Допаѓања:
    127
    Извини, но јас мислам дека сега и ти самата некои работи не сакаш да ги прифатиш или да размислиш, па почна да пишуваш дека те побарал за жена, не било така како што сме сфатиле..... Овие совети кои можеш да ги добиеш овде се најискрени и најдобронамерни, бидејќи никој не те познава и гледа реално на проблемот, а не како пријателите или самата ти, врз кои влијаат повеќе работи при донесувањето мислење за проблемот.
    Затоа, размисли си убаво и разгледај убаво и реално на работите, па донеси си одлука, сепак ти сама пак си знаеш како ти е најдобро :)

3. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    Чудно дечкото да не сака да имате односи :^) :^)

4. Zaljubena111

Zaljubena111 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    1.647
    Овој некој изрод ќе е :rock:

5. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    822
    А да не се пали на машки и само на анален... :tmi: Оти ова колку повеќе го читам толку повеќе ме збунува...Долга врска, 24 години и неќе секс оти нема да знае дали го изневеруваш...хмм..а плус те побара за жена??

На mims-89, Mistery, marama и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. Mistery

Mistery Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    1.626
    хахахаххаха јас си претрајав не пишав "a дечково да не е на другата страна?" :) ама еве излезе на виделина цц ц ц

шала настрана....нешто не е ок.....несака вагинален секс? дај молим те.....ај малце происпитај ја ситуацијата дали ти звучи нормално на тебе? или несакаш да се соочиш со фактите?

7. anima

anima Истакнат член

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    275
    Сакам да прашам дали некому му се случува исто што и мене.Дали некогаш после сексуалнот однос ви се случило да имате крв.Не зборам за којзнае колку количински,но понекогаш имам онака бледо црвенкаст исцедок,па незнам од што би можело да е.Дали е можно големината на машкиот полов орган да има улога во тоа?

8. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073
    Кики мене поише ми е страв од анален одколку да се скинам, затоа не ти го разбирам стравот, аналниот боли 100 пати повеќе од тоа фамозно кинење а задоволството пак е 100 пати поголемо од она во аналниот!

9. yawn

yawn Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    700
    Имав однос баш моментот кога ми дојде менструација (јас не видов дека стигнала она :D ),уште не ни беше претекла како што треба,и другиот ден наместо да ја имам нормално мене ми застана крварењето :^) .Сте имале ли однос за време на менструација и со какви исходи ? Треба ли да појдам на гинеколог или да чекам да ми дојде (треба сега до 12ти овој месец) ?

10. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073
    мене ми се има случено исто само што нормално ми беше наредниот ден не ми прекина, сигурна си дека тоа беше менструација?

11. yawn

yawn Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    700
    Па да,што друго би било,онаа невината крв пројде веќе многу пати :D :^) ..Стокамот ме болеше,почувствував исто како менструација,сигурна сум дека тоа беше ама сега немам :| ..Се надевам пак ќе ми дојде до 12ти,ако не палам штиклите и на гинеколог :sweat:

12. still

still Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Se galevme so decko mi no ne odevme do kraj i posle na gakjicite imav kako bela tecnost ..Moze li nekoj da mi kaze vo vrska so toa sto e?

13. Mistery

Mistery Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    1.626
    А да не има случајно свршено дечко ти? :)

14. still

still Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Ne

15. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.408
    Си се навлажнила најверојатно, ништо страшно!

16. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Навистина имаш 20 години ?!?!?!?!?

Најверојатно сси се навлажнила, ништо страшно.

17. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301
    Мене ми е многу збунувачка приказнава :^)
    4 години во врска, а невина... ама анал и орал се практикува.
    Па прво, нејзе и било страв, го одбивала...
    Потоа таа сакала, ама тој не сакал се плашел да не го изневери
    Па потоа демек проблемот биле кондомите.

Девојче топло ти препорачувам да одиш да фарбаш некој друг!!!

На martincencee му/ѝ се допаѓа ова.
  18. kalin4e

kalin4e Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Здраво на сите... имам еден проблем.... Јас и мојот дечко неодамна почнавме да имаме односи :$ и се е прекрасно но имаме еден мал проблем, поточно тој има проблем.... тесни му се кондомите. Дали знаете некои пошироки кондоми или пак сите се со иста големина.... благодарам однапред :)

19. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.432
    Допаѓања:
    5.393
    разгледајте ги презервативите на дурекс. стави се на страната на валијант и прочитај може ќе се најде нешто ;)

20. kalin4e

kalin4e Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    фала ти многу :]