Мој еден совет велиш те побарал за жена можеби ќе сака да чекате до прва брачна ноќ, ама размисли за тоа. Зашто кога купуваш блуза прво ја пробуваш, а и онака таа ќе ја носиш 1 година само. А мажот ќе го имаш може и 50 години, пробај прво па земи го. Немој да испадне да имаш понатаму проблеми во животот откако ќе имате односи со оној муабетот ќе имаш односи со други ако те скине. Па да не мрдаш од дома. Немој да се каеш што го објави проблемот, прочитај ги убаво советите, сумирај и размисли и реши што да правиш. Не е секој совет добар, ама е доволен за размислување. Само не го оставај овака овој проблем. За да не се каеш понатаму во животот.
Извини, но јас мислам дека сега и ти самата некои работи не сакаш да ги прифатиш или да размислиш, па почна да пишуваш дека те побарал за жена, не било така како што сме сфатиле..... Овие совети кои можеш да ги добиеш овде се најискрени и најдобронамерни, бидејќи никој не те познава и гледа реално на проблемот, а не како пријателите или самата ти, врз кои влијаат повеќе работи при донесувањето мислење за проблемот. Затоа, размисли си убаво и разгледај убаво и реално на работите, па донеси си одлука, сепак ти сама пак си знаеш како ти е најдобро
А да не се пали на машки и само на анален... Оти ова колку повеќе го читам толку повеќе ме збунува...Долга врска, 24 години и неќе секс оти нема да знае дали го изневеруваш...хмм..а плус те побара за жена??
хахахаххаха јас си претрајав не пишав "a дечково да не е на другата страна?" ама еве излезе на виделина цц ц ц шала настрана....нешто не е ок.....несака вагинален секс? дај молим те.....ај малце происпитај ја ситуацијата дали ти звучи нормално на тебе? или несакаш да се соочиш со фактите?
Сакам да прашам дали некому му се случува исто што и мене.Дали некогаш после сексуалнот однос ви се случило да имате крв.Не зборам за којзнае колку количински,но понекогаш имам онака бледо црвенкаст исцедок,па незнам од што би можело да е.Дали е можно големината на машкиот полов орган да има улога во тоа?
Кики мене поише ми е страв од анален одколку да се скинам, затоа не ти го разбирам стравот, аналниот боли 100 пати повеќе од тоа фамозно кинење а задоволството пак е 100 пати поголемо од она во аналниот!
Имав однос баш моментот кога ми дојде менструација (јас не видов дека стигнала она ),уште не ни беше претекла како што треба,и другиот ден наместо да ја имам нормално мене ми застана крварењето .Сте имале ли однос за време на менструација и со какви исходи ? Треба ли да појдам на гинеколог или да чекам да ми дојде (треба сега до 12ти овој месец) ?
мене ми се има случено исто само што нормално ми беше наредниот ден не ми прекина, сигурна си дека тоа беше менструација?
Па да,што друго би било,онаа невината крв пројде веќе многу пати ..Стокамот ме болеше,почувствував исто како менструација,сигурна сум дека тоа беше ама сега немам ..Се надевам пак ќе ми дојде до 12ти,ако не палам штиклите и на гинеколог
Se galevme so decko mi no ne odevme do kraj i posle na gakjicite imav kako bela tecnost ..Moze li nekoj da mi kaze vo vrska so toa sto e?
Мене ми е многу збунувачка приказнава 4 години во врска, а невина... ама анал и орал се практикува. Па прво, нејзе и било страв, го одбивала... Потоа таа сакала, ама тој не сакал се плашел да не го изневери Па потоа демек проблемот биле кондомите. Девојче топло ти препорачувам да одиш да фарбаш некој друг!!!
Здраво на сите... имам еден проблем.... Јас и мојот дечко неодамна почнавме да имаме односи и се е прекрасно но имаме еден мал проблем, поточно тој има проблем.... тесни му се кондомите. Дали знаете некои пошироки кондоми или пак сите се со иста големина.... благодарам однапред
разгледајте ги презервативите на дурекс. стави се на страната на валијант и прочитај може ќе се најде нешто