Разговарај со докторот да направиш комплет испитување и многу е битно да ти сменат начин на исхрана. Консултирај се и со друг доктор, да слушнеш второ мислење зошто тоа ти се случува и да се најде причината. Ова е моето мислење...
Ме боли отвори на вагината и ме боли јога мокрам и при допир. И сега ко кафен, жолтеникав исцедок имам и тоа само насабајле, и не ми течи. Anyway, ќе се консултирам со гинеколог.
Ve molaam ako znaj nekoe masko neka daj iskusen sovet dokolku znae koga imame sex so partnerot posle toa nekogas se slucuva da ima kako linija kako seceno podolu od glavickata i go boli...
Луѓенца, Си дојде дечко ми и вчера после 5 месеци имавме однос, се најнормално ама при пенетрацијата прокрварев а знам дека немам циклус, напротив, ми заврши пред 7 дена. Дечково баш ми рече да не си добила, ова е крв, си осети, крв колку само да расипе чувство и расположение а не да тече Знаете ли од што би можело да биде? Прв пат вака
Најверојатно си во плодни денови, па може да се случи мало крварење. Прати го, не би требало да трае повеќе од неколку дена, и не би требало да е многу количински (како менструација).
Zdravo vcera mi bese posledna den od ciklusot a deneska imavme nezastite seks dali ima moznost za bremenost
Имам да поставам едно прашање. Доколку на кондомот има втиснат рок на траење до 8ми месец 2024, кога отприлика значи дека е купен?
Еве вака имам еден мал проблем, синоќа имавме однос и се скина кондомот, осетив нешто топло и како пукна и му реков да го извади ама тој занесен беше и си продолжи, потоа го изваде и ставивме нов кондом ама му падна... и после некако пак му стана и продолживме па по 10 мин сврши, ми е страв да не сврши прво во мене па после да сврши пак и дали имам ризик ?
Тоа е исто како рокот на трајност на лековите,значи трае до 8ми месец 2024,што значи дека порано е купен,сигурно оваа 2020 година сте го купиле,сигурно сега се разјасни работата.
По муабетов, ваљда не свршил и во тебе, туку после 10мин си завршил работа и тоа е тоа.... а тоа што ти дошло топло, може да е и од тебе што си се влажнела и ако си свршила... Примети сперма да истече од тебе?