Девојче јас по прочитаново мислам дека чим си осетила топло дека свршил во тебе. Неможе твоја топлина од исцедок така да дојде да ја осетиш. Чим си осетила топлина и плус ви се скинал кондомот а он си продужил значи постои голема веројатност тоа да се случило. Ако не сте спремни за беба напи се апче за ден потоа, што да ти речам, ако нејќеш да одиш на ризик. А во плодни денови си ?
Осетив дека пукна кондомот и разлика онака незнам како да опишам, Ама ОДМА продолживме пак со нов кондом иначе не сум во плодни денови
У плодни денови сум, ме искинаа јајнициве ко да ме боде некој и плус имам како кафеав исцедок а вчера слуз со кончеста крв.. Што да праам со болкиве? Ви се дешава?
Оф, јас повремено си имам така болки во кичма/јајници постојано. Ама многу се слаби, не ги ни примеќам веќе зашо коа ќе добијам се распаѓам и овие се ништо за мене. Исцедок не сум имала досега ама болкиве навика ми се 6 години више.
Ми се случува и мене. Секогаш знам кога ми е овулација поради тие болки како натемпирано секој месец, секогаш ми се поклопува со апликацијата. Инаку јас ги издржувам така без ништо, бидејќи во споредба со менстуралните овие ми се нула, како игличка мала која боцка.
Koga imate redovni odnosi i koga se sreduvate so bric dali ste mazni sekogas? T.e dali e glupo malku da bockas, bidejki kolku i da se sreduvam bric e bric, i nemozam sekoj den zasto mi se iritira mestoto. A opsednata sum so toa i si nabivam kompleksi ako imam nekoi vlakna ostanati ili koga bockam. Nejkam so depilacija zasto ne mi prija.
Не. Секој месец одам на депилација. Кога си во врска не можи да бидиш секогаш мазен, ако се депилираш.
Znaci ne sum edinstvena.. Go pravam toa so bric no ne sekoj den. Sekoj 3ili4den se pominuavm so bric, zasto koga go pravev toa sekoj den mnogu se iritirav. I sekogas koga imam oralen mislam na vlaknata koi bockaat.
Pa da, ne e problemot higienata, zasto se tusiram nekolku pati na den. Ne nekolku vlakna, tuku koga se sreduvam so bric utredenta veke bockam i mi e neprijatno. A od druga strana nemozam sekoj den radi iritacii.