Не сме мазни и боцкаме, не си набивај комплекси џабе и уживај во сексот, нема никој да ти ги брои влакненцата и да ги мери колку сантими се. Јбг тоа е природа и сите сме такви некои помалку, некои повеќе.
Zdravo aj ve molam za pomos,,, pijam cycloprogynova apcinja ama planiram odmor haha pa sakav da ve lrasam otkako ke go zavrsite prvata doza posle kolku vreme od koga gi prekinavte dobivte menstruacija?
Здраво ве молам сакам да прашам , пред 7 дена ми помина менструацијата и имав незаштитен однос 7 дена откако ми помина дали е можно да сум бремена ако некој може да ми каже ?
Здраво девојки! По направена уринокултута откриена ми е Ешерихија коли. Опасна ли е таа бактерија, прави ли прооблемо и дали смее да се има односи додека не се излечи?
Дали е можно околу период на овулација да болат градите? Пред да добијам менструација ми се случувало, но сега сум околу овулација, а чувствувам блага болка во градите што досега не сум имала така.
И јас имав незаштитен однос 7 дена откако ми помина мензисот, па еве терам 4ти месец од бременост. Ако неќете бебе, не правете вакви глупости. Нема сигурни и несигурни денови .
Да Баш во “неплодни” денови Не, ама моето искуство и за двете бременост покажа дека плодните/неолодните денови немаат врска со зачнување. Еве и двете ми се во неплоден зачнати Фала.