Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. Marrsrcka

Marrsrcka Истакнат член

Се зачлени на:
    11 октомври 2010
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    zdravo na site imam 16 godini so de4ko mi sakam da imam odnosi,mozete li da mi kazete bidejci seuste sum nevina, dali e premnogu rano kako da se ponasam dali ke krvaram i slicno, sto treba da napravam. ve molam za sovet sto poskoro poz

2. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.432
    Допаѓања:
    5.393
    како првин за дали да стапиш во сексуални односи или не одлучуваш самата ти. дали е рано или не треба да се раководиш од твојата психичка и ментална способност, да си спремна да ги прифатиш сите предизвици што ги носи сексот. непланирана бременост, голем број на инфекции и чуда за кој ќе треба да посетуваш гинеколог. значи ќе треба да бидеш храбра пред се спремна за се, за да не биде тоа после еб**е нема каење. за тоа дали ќе крвариш крвта е малку за време на кинењето. пред се внимавај со кој ќе го направиш и дали покасно за нешто нема да се каеш. ипак си мала имаш само 16 години. ако мене лично ме прашаш јас не би брзала на таа возраст телото уште ти се оформува затоа размисли почекај бар уште една година мој совет не е ништо посебно ќе се е**ш цел живот бар гледај да го направиш со вистинскиот. а вистински зар на 16 години постои ????

3. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Треба да си почекаш уште некоја година. Сепак на 16 години е рано стапиш во сексуални односи бидејќи матката не ти е сеуште доволно развиена, целото тело ти е во процес на развивање....
    Почекај малку, цел живот ќе бидеш жена, сега ушивај во девојачките денови.

4. kalin4e

kalin4e Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Ако ти се чувствуваш спремна тогаш не е рано, но ако се сомневаш тогаш немој. Подобро почекајте има време за се, уште сте млади..... Ти не треба ништо да направиш, одесувај се како што мислиш дека треба, ако се сакате и си верувате еден на друг верувај ми подобро искуство нема да имаш во животот :D

5. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.605
    Zavisi kolku godini ima:) se seguvam,moze i toa kako

6. sweetybarby

sweetybarby Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    8
    Dokolku bese sigurna vo sebe sigurno nemase da go postavuvas ova prasanje, sepak toa e znacajna rabota i cel zivot ke se sekavas na prviot odnos zatoa vnimavaj so kogo go pravis toa i razmisli dali si dovolno podgotvena. Sepak moj sovet 16 god se mn malku pocekaj uste edna dve pa mozebi i tri godini ke vidis kolku poinaku ke razmisluvas togas.....

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Nita

Nita Истакнат член

Се зачлени на:
    19 декември 2009
    Пораки:
    102
    Допаѓања:
    37
    здравоо на сите одамна не сум била тука на форумов гледам на многу им помагате мозеби ке се најде некоја кој ке ми помогне и мене и која ке ми одговори и мене акоо сака и ако можете?имав дечко 1 год со него имав орален секс и се триевме на голо понекогас сега пак имам но дечко со него сум 1год 4 месеции и со овој имавме и орално и се триевме на голо јас сум муслиманка со сегашниот дечко се веривме сега јас некако су параноична мислам дека ке полудувам само таму размислувам што ако сум скината ????
    можете да ми кажеете може да се скинес со триење или пак со орален секс ?јас не сум почуствувала никаква болка никогаш но пак се плашам многуу само таму мислам и може са препознае дечкото дека си скинатаа ај ако сакате кажете ми некоее ваше мислење ;)

8. yawn

yawn Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    700
    Да,да скината си со ОРАЛЕН во крајниците :rofl: ...
    Ако долу при триење не си почувствувала поголема болка или не претекло крв после тоа,невина си сеуште (на некој начин) ;)

9. Nita

Nita Истакнат член

Се зачлени на:
    19 декември 2009
    Пораки:
    102
    Допаѓања:
    37
    како тоа на некој начин ????стварноо ми требаше ваше мислење па се обратив тука

10. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.432
    Допаѓања:
    5.393
    девојко ако само имало триење меѓу вас тогаш верувај дека не си скината. а и да воедно сама ќе осетиш дали си скината има голема болка на моментот на кинење и нема сигурно таа болка да не ја приметиш. со среќа свадба и се понатака

11. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.767
    Со тоа на некој начин сака да ти каже дека демек сепак имаш некое сексуално искуство , а не дека си стварно невино девојче кое прв пат ќе се запознава со сексот.

На yawn му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Nita

Nita Истакнат член

Се зачлени на:
    19 декември 2009
    Пораки:
    102
    Допаѓања:
    37

фала многу некакоо сум посмиренаа :?: :?: затоа сакав да слушам некое другоо мислење

13. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.767
    Со среќа нека ви е ...иако мислам дека нема потреба да го лажеш бидејќи според мене вистината кога тогаш излегува на виделина.

Се најдобро

14. Nita

Nita Истакнат член

Се зачлени на:
    19 декември 2009
    Пораки:
    102
    Допаѓања:
    37

тој знае дека сум имала дечко но знае дека сум уште невина па се плашам ако не сум невина ако тогаш сум се скинала :( но ми кажа дека тоа не е можно јас не сум почуствувала никаква болка ни тогаш ни сега јас затоа се плашев но ми кажа дека то не било можноо фалаа :)

15. unknown

unknown Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2010
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    8
    дали може да ми кажете некои валкани зборови, сакам дечко ми да го изненадам со нешто ново. ако може преку лп. фала ;)

16. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Ајде да ве прашам нешто жени. :)
    Не паничам али за секој случај да си прашам, во недоумница сум што да правам. (со апчињата што ги пиев се зафркнав, ги менував и заборавив тогаш да се напијам и сега до наредната менструација треба да чекам пак да ги пијам |( ) не е битно, и..
    Имав секс без кондом. И ок нема веза, бидна, и по 2-3 сати имавме пак секс, али работата е што после првиот секс овој не отиде да се помоча. А имам читано останувале сперматозоиди во каналот бла бла.
    Не верувам многу дека е ризично за останување бремена, али сепак не знам, се мислам.
    Имам уште утре фора за апче да земам.
    Апчето ке ми овозможи мирна глава, али не ми се даваат 500 денари а не е толку ризично.
    Помош жени :?:

17. Mistery

Mistery Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    1.626
    Абе ти ќе се напиеш апче, ама апчето не е како секое апче (веќе претпоставувам го знаеш тоа), ти ги пореметува хормоните.....јас би ти препорачал да не праиш ништо :worried: малце ризик е, ама???? сепак ти си знаеш и на што се си спремна :rofl: .... а да ризикот не е голем, ама никогаш не знаеш хахаха...пуста среќа.....али ако збориш за апчиња како што се Norlevo, мислам дека се дозволени само 2 во рок од 6 месеци....

18. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.079
    Допаѓања:
    66.921
    Едно во шест месеци... И зафркнати се апчињата. Ако ептен се плашиш да не бидне нешто напиј се. Инаку не би ти препорачала. Мене цел циклус ми се поремети пред некое време...

19. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932

Се имам напиено и јас, али исто си добив не забележав некоја промена.
    Работата е што стварно не е нешто толку страшно, пример да беше свршување во мене без размислување земав, али вака.....
    Не знам стварно :tmi:

20. Mistery

Mistery Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    1.626
    затоа и кажав и јас од искуство со бифшата.....се исплаши она, купив апче, ама после пореметено и беше