Ако се сомневаш дека имаш некаква инфекција, јави се на гинеколог. Кандидата има типични симптоми од силно чешање, изразено црвенило како изгорена кожа и исцедок со бело-жолтеникава боја кој може да мириса, но и не мора. А некогаш само чешање е присутно. Гинекологот ќе утврди за што се работи, и ќе препише соодветна терапија.
Јас би ти одговорила сосема различно од членката пред мене, затоа што кај сите различно се манифестира па не би знаеле да ти кажеме. Оди на гинеколог.
Здраво девојки. Сакам да споделам еден проблем со вас. Поточно проблемот не е во мене туку во дечко ми. Во кревет е се супер но има проблем кај него а тоа е кога му е во ерекција е океј со големина итн. Но кога не е поточно кога ќе завршиме со односот му станува многу мал како да се повлекива целосно. Имала некоја од вас вакво искуство? Ме интересира дали е тоа нормално или не.Фала ви
Здраво женски ми се случи нешто чудно па реков ќе побарам искуства од вас Денес имав односи со дечкоми нормално со кондом и заврши се тоа и доаѓам дома и гледам крв на гаќичките,подолго време имам односи но никогаш не ми се случило ова,ниту на првиот односс (кога пука хименот)Ве молам за ваше мислење
Дали некоја се соочила со вакво нешто? На сред однос да почувствувате непријатен мирис како на урина?
Да не бил односот малку погруб? Во тој случај од самото триење може да е предизвикано крварењето. Пробајте со лубрикант или со малку подолга предигра.
Zdravooo dali nekoj znae od sto mozi da imam kako kafeav iscedok a menstracija imav do pred nedela i pol
За совет молам!! Со дечко ми сме 2 годинии заедно тој е веќе 23 години, сакаме да имаме односи но кога ќе дојде врз мене му паѓа.. вели дека со таа поза неможел. Имал сексуално искуство со бивши ноо пред 5-6 години.. се осеќам глупо што подолг период пробуваме и се ова се случува. Вели дека сака и спремил и кондоми, и кога ќе му спомнам да пробаме за секс или му паѓа или вели дека не го чуствувал доволно цврст. Незнам веќе што да правам. Постојано мислам на тоа сакам да се случи, уште сум невина и ми се смачи од прсти да става само...
Подолга предигра, повеќе фантазија... Млад е, не би требало да има проблем, ама се случува. Можеби и се срами, може е неискусен и не сака да признае. Менувајте пози, пробувајте повеќе пати. Ако повторно се случува, тогаш како што пиша членката погоре, нека посети уролог.
Пробајте некако спонтано да дојде тој чин, вака мислам дека не би требало да има проблем. Планираното можеби му ствара стрес и затоа има проблеми со ерекцијата.
Zdravo sakav da prasam nesto zatoa i se zacleniv vo grupata.... Imav za prv pat analen odnos so partnerot samo ednas devica sum se vo red ali poradi nekoja bakterijaa morav na ginikolog da odam ali ginikologot mi rece deka ne sum devica deka sum skinata se zacudivposto ne bese vaginalen ali pocna da me ubeduva deka mozi da se skini himenot i so jazik i so prst i so trieenje neznam tamo so sto drugo pocna da mi kazuva dokolku sakas ke te zasieme nema problem kako nova ke bidis nema nikoj da znaj i sega sakav da prasam dali so analen odnos mozis da se skini to cudo
Чим си имала веќе анален однос не си веќе девица, веќе си имала однос. Невиноста не е само имање химен, а се друго правиш.
Nemam iskustvo mnogu vo seksoot i partenor mi rece deka nema sansi da se kini so analen seks posto ne odi vo isto mesto zato prasuvam tuka za mislenje