Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    4.535
    Допаѓања:
    37.500
    Со прсти може.

2. Serraa janeva

Serraa janeva Активен член

Се зачлени на:
    28 октомври 2020
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    1
    Ne so prst ne me dopre so nis ne me dopree vnatree vo vaginata samo od pozadi so bese bese

3. СуперДевојка

СуперДевојка Популарен член

Се зачлени на:
    28 март 2017
    Пораки:
    2.849
    Допаѓања:
    17.190
    А колку си сигурна дека било анално? Нели немаш искуство? Од позади може и во вагина да пенетрирал, а тебе да те боли пошто прв пат ти е...

4. Serraa janeva

Се зачлени на:
    28 октомври 2020
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    1
    Ne bese vo vaginata psto go cuvstvuvav vo anusot zato znam deka ne bese tamu a i partnerot vnimavase na toaa a mislev deka ne sum iskusna zato neznam dali mozi da se skini od pozadi himenot na toa mislev bez da vlezi vo vaginata

5. СуперДевојка

Се зачлени на:
    28 март 2017
    Пораки:
    2.849
    Допаѓања:
    17.190
    Може ете на начини како што ти кажал и докторот. Тоа не значи дека баш на тој однос се скинал, можда претходно. Не некои им се кине и при спортување.

6. Serraa janeva

Се зачлени на:
    28 октомври 2020
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    1
    Ne sportuvam neznam dali voopsto doktorkata mi ja kaza vistinata ili se raboti nes samo za pari posto mi rece dojdi ke te zasijame ne e problem za toa kako nova ke bidis

7. deskarada

deskarada Форумски идол

Се зачлени на:
    3 декември 2011
    Пораки:
    1.936
    Допаѓања:
    31.294
    Прво зошто да те шие ?
    И како те прегледа вагинално, ако ти на почеток кажиш дека си невина ?
    Кога ќе му кажиш на гинеколог дека си немала односи, тогаш те прегледува со ехо на стомакот.

8. Serraa janeva

Се зачлени на:
    28 октомври 2020
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    1
    P
    Pa vaka otidov zaradi bakterija nes vo mokracata i togas jas ja prasav dali od analen seks mozi da ima problem vo vaginata i togas me pregleda vaginalno samo me vide so pogled i mi rece skinata si ali ako sakas ova e mal problem ke te zasijame ako nejkis skinata da bidis to bese se

9. busybee

busybee Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2020
    Пораки:
    418
    Допаѓања:
    1.853
    Невиноста не значи нескинат химен. Невиноста ја губиш чим стапнеш у тие води. Зашо би те шиела? Која би била потребата од тоа? Не предизвикува тоа болест да го немаш, ниту медицински бенефит да го имаш? Не ми е сфатливо. Има девојчиња од спортување, шпаги на кои им се скинал хименот, има девојчиња што се раѓаат и без. Тоа не е некоја цврста преграда, која тешко се кине. Секоја жена е со различна еластичност, има дури и различни форми на химени.
    Ако стравуваш бидејќи демек си сега „нечиста“, мене многу понечист ми е анален него вагинален секс. Изложен си на разоразни бактериски инфекции, зашто реално гледано е најгнасното место на телото. (+хемороиди)
    Едуцирајте се, на интернет има милион страни и научни докази, ако треба едуцирајте се и со порничи.

На Кена Рис, S.W.A.G, SugarHoney и 3 други им се допаѓа ова.
  10. Lola122

Lola122 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2016
    Пораки:
    172
    Допаѓања:
    68
    Значи можно е и такво нешто ?

11. busybee

busybee Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2020
    Пораки:
    418
    Допаѓања:
    1.853
    Не е можно. Да, хименот не го покрива целосно вагиналниот отвор, бидејќи мора да има од кај да тече таа менструална крв. Али нема шанси да си имала пенетрација, а хименот да е се уште таму. Хименот се наоѓа на околу два сантиметри од отворот, или партерот не е многу надарен или првиот пат немало пенетрација(што значи it didnt happen)

12. СуперДевојка

Се зачлени на:
    28 март 2017
    Пораки:
    2.849
    Допаѓања:
    17.190
    Докторкава “боли глава” е. Од 15ти век извадена...

На Sokipoki 83, candy.cane, sierra и 3 други им се допаѓа ова.
  13. Serraa janeva

Се зачлени на:
    28 октомври 2020
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    1
    Kako ne ve razbrav

14. Lola122

Lola122 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2016
    Пораки:
    172
    Допаѓања:
    68
    Не не стравувам подолго време бев сексуално активна,потоа прекинав и немав одоноси околу 7 месеци,пред недела ипол имавме односи и ништо не се случи ама вториов пат кога имавме односи прокрварев

На busybee му/ѝ се допаѓа ова.
  15. MiAmor

MiAmor Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2013
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    2.570
    Да,некои девојки имаат еластични химени,и при првиот секс не прокрваруваат,значи не се кине хименот,но може следниот пат или после неколку пати да се скине и тогаш да прокрвари.

На IRBBB му/ѝ се допаѓа ова.
  16. IRBBB

IRBBB Форумски идол

Се зачлени на:
    16 октомври 2019
    Пораки:
    8.293
    Допаѓања:
    33.596
    @Lola122 можно е 'кинење' на хименот дури за време на пораѓај кај жени што имаат многу еластичен химен.

@Serraa janeva не знам дали си сериозна или од почеток тролаш. :^)
    За бактерија во мокрача појде на гинеколог, кој за бактерија во мокрача ти направи вагинален преглед и притоа утврди дека не си невина, ама може да те направи да бидеш? |(
    Прво, хименот е тенка мембрана, немам идеја на кој начин утврди гинекологот дека ја нема.
    Второ, како воопшто ти правеше вагинален преглед, зарем не и кажа дека си девица?
    Трето, од кај и дојде нејзе идејата за шиење и правење ко нова? Колку години имаш? 11?
    И четврто, како тоа имаш анален секс за да останеш девица, а не знаеш дали сигурно ќе останеш ако имаш анал?
    Навистина или имаш 11 години или тролаш, друго објаснување немам. :x

На Sokipoki 83, Martka, S.W.A.G и 9 други им се допаѓа ова.
  17. iClueless

iClueless Активен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2020
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Дали е нормално 3-4 дена крварење (не обилно) после првиот сексуален однос?

18. prominent

prominent Форумски идол

Се зачлени на:
    8 март 2014
    Пораки:
    5.399
    Допаѓања:
    61.230
    Јас имав крварење два дена, исто така не беше обилно, но го имаше.
    Ако не престане до утре-задутре или ако стане пообилно, побарај совет од лекар.

19. iClueless

iClueless Активен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2020
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Имав односи пред 2 недели и после тоа беше крварењето околу 4 дена потоа заврши. Ама сега ми дојде менструација 10 дена порано и мислам дека нешто не е во ред, се сомневам дека имам полицистични јајници но не сум сигурна (Симптомите се совпаѓаат). Искрено сега ми е страв повторно да имам секс да не прокрварам пак.

20. prominent

prominent Форумски идол

Се зачлени на:
    8 март 2014
    Пораки:
    5.399
    Допаѓања:
    61.230
    Не е ништо страшно ако си добила десет дена порано, не е тоа нешто загрижувачко... многу фактори можат да влијаат. Сепак, не е лошо да посетиш гинеколог затоа што кажуваш дека имаш и други симптоми.
    Од друга страна, дури ако крвариш и вториот пат, не е ништо невообичаено. Тоа може да се случи ако хименот е подебел и нефлексибилен.

На iClueless му/ѝ се допаѓа ова.