Чим не свршил во тебе многу се мали шансите. Кога последен пат доби? И од тоа многу зависи. Мое мислење е да не пиеш, зошто пак бааѓи се хормонски.
Да ви кажам искрено, мене тие „мали шанси“ ми изгледаат премали Јас не би се плашела, ама секако вас нема да ве советувам исто, сепак вие најубаво си знаете дека претпазливоста и неспремноста се секако добредојдени А и од други сум чула дека апчињата „ден потоа“ прават повеќе лошо него добро отпосле Мене со години ми се случува секс едноподруго, кондом речиси и не користиме, па еве не, нема бебе. Е сега сите жени, сите женски организми се различни. За да не се плашите( а на секој може да му се случи) превземете мерки предвреме Лакримоса, нема простор за паника, ако е работава еден во илјада, ти верувај си 998 Мала шала, се надевам и верувам нема ништо несакано
Презголемено лачење вагинален секрет во период на овулација проследено со печење.... Дали ви се чини нормално...??? И дали на некоја феминка и се има случено...?
Мене во моментов ми се случува пинкгрл, меѓутоа не чувствувам печење ... И јас се загрижив бидејќи премногу излачувам вагинален секрет и се прашувам дали има врска тоа што сум настината .. или сепак не ..
Абе ни јас не паничам за секс без кондом, кондоми и користам баш, ама вака без мочање..... Али ајде нема веза не пијам, ќе го оставам норлево за некогаш ако вистински ми затреба. A иначе деновиве треба да добијам. Грасијас. Па ако биде нешто, ќе поиграте малку некое орце
И јас сум настината но мислам дека тоа си нема врска бидејќи и минатиот месец во период на овулација ми се случи истото и за 3-4 дена ми помина АМАН веќе од тие непријатности
Уф, женски памет, само да се паничело. Знам , знам и јас сум таква, заборавив к*р што е , ама битно се посомневав да не сум бремена. Е од што де си велам , од прстов ? Lacrimosa душичке, постои веројатност , една во милијон , а може и повеќе (сега ми текнува на Џим Кери во " Глуп и поглуп " ) . Од моето досегашно искукство така лесно трудна не се останува, верувај ми јас до сега требаше барем 6 деца да имам .
Добро што не си се напила, чим треба да добиеш значи поминала овулацијата овој месец исфрлени се јајце клетките и нема каде да се вгнездат сперматозоидите. Шансите да останеш бремена речиси и да не постојат, во овој случај
Здравоо на сите...и мене ме мачи нешто па мислам дека на вистинското место барам совет.. Пред околу еден месец имав секс без кондом и после тоа нормално помислив и на тоа што ако нешто се случилоо...За среќа по недела или две добив менструација,но пред да добијам имав мн големи болки што мене никогаш тоа не ми се случило пред да ми иди и менструацијата секогаш ми трае по 4-5 дена а сега еве скоро 10дена а и сеуште имам... Ме интерсира дали на некоја од вас и се има случено нешто слично и поради што можи ова да се случуваа???
Се сложувам со Kate. Оди на гинеколог, немој да чекаш, можеш само полошо да направиш. Толку долго крварење не е добро за твојот организам, а и крвта ќе ти ослабне, па и со тоа ќе си имаш проблеми. Посоветувај се најбрзо што можеш! Позз и се надевам дека се ќе биде ОК.
имам веќе долго време односи со мојот дечко, но никако не можам да доживеам оргазам за време на секс, секогаш сум опуштена и се е ок, сексот ни е супер ама никако да свршам. и мислам дека не е до него, туку до мене зашто и со претходниот дечко ми беше исто. кажете ми што да правам?
Фала девојки за советите..јас не сум била на гинеколог па мислев дека и сега нема потреба од тоа,но гледам дека морам и тоа да го направам...фала во секој случај позз до вас
^^^ На гинеколог не се оди само ако имаш некаков симптом за нешто. Се оди чисто така за преглед. Има инфекции и вируси кои се без симптоми, а треба да се лекуваат. Немав ни јас никаков симптом за нешто, си отидов чисто така на преглед и оп- имам цин 1.
Па вака прво кажими дали со мастурбација можеш да свршиш ? Ако одговорот е да пробај да не водите љубов во класична или попозната како мисионерска поза обидете се да имате, секс ти да бидес одозгора, и со едната рака да го стимулираш клиторисот тоа ке придонесе не само за да свршиш, ти туку и дечкоти ке биде дополнително стимулиртан, бидејки е познато дека мажите ги полудува кога гледаат како девојките сами се допираат. Или во таканарецена кучешка поза ако ти е срам во онаа поза одозгора да го стимулираш, клиторисот во оваа таканаречена кочешка поза ке можеш да го стимулираш, клиторисот а да не биде толку транспарентно (видливо) и пред се поразговарајте со вашиот парнер и побарајте вашата предигра да трае подолго за да вие бидете доволно возбудена за да потоа полесно можеш да свршиш. А можеби е проблемот и во тоа што тебе ти треба повеке време за да свршиш а тој прерано свршува. Само те молам немој да се обвинуваш себеси неретко и мазите се кретени, и водат сметка само за себе.
срцка и јас се уплашив имав ист случај но не бев скината ми помагна мене многу тука ми каза каде е хименот тоа околу тоа дупчето ко зид што е околу тоа тоа е хименот не се секирај ако не ти влез нешто неможе да бидеш скината не се секирај па дури со триење ако не влезе внатре не можеш да бидешскината
да со мастурбација можам да свршам. често имаме доволно долга предигра, и не свршува тој прерано, секогаш прдолжува до кога јас сакам, а за стимулирање на клиторисот не сум правела до сега ама неакако ми е срам така да правам. за пози имаме испробано многу, многу ама сепак ништо од свршување. и знам дека повеќе женски не ни морале ни да се стимулираат ни ништо, туку само си свршат зарем не можеме и ние женските да свршиме така едноставно како и машките хм
Можеби, сеа малце глупо ке звучи но ....можеби тоа му е гаранција дека ти нема нишо да напраиш со друг , пошо ако не си скината и имаш секс со друг ке може да те открие а вака нема да може, ова го заклучив од ре4еницата - ...ми вика добро ајде стом си запнала толку ке те скинам па иди е*и се со други...! али сепак дечко ти е ти си го знаес најбоље