Женски, дали ви се има десено да ве болат градите а сте средина на циклус, значи после добивање, скоро пред овулација? Еве два дена веќе имам болки како што инаку болат во пмс. На што се должи покачениов естроген сега, ми се нема десено пред овулација вака да ме боли П.с трудна не сум
Ехеее и мене ми се случува да ме болат некад 2 нед пред да добијам дури се чудам како толку рано може ама ете ... Чуден е организмот секој пат различно..
Minatiot mesec taka mene mi bese odkako mi zavrsi posle edna nedela pocnaja da me bolat, sosema normalno, neznaci deka sekoj mesec ovulacijata tie isto kako minatiot.
Здраво, потребен ми е совет Две години имав односи со дечкото но секогаш исплашено и не опуштено како што би требало, ниту на првиот однос не искрварив потоа раскинавме и јас бев со друг и на нашиот прв однос јас искрварив. Сега ме интересира дали е можно воопшто и де не сум скината бидејки не дозволував никогаш до крај бидејки ме болело
Nemora da znaci, mozebi prviot pat si bila dovolno vlazna a dokolku si vlazna pretezno nemozis da krvaris. Mozebi togas ne si bila dovolno vlazna zatoa si iskrvarila ili ako bil pogrub. Ne veruvam da ne te skinal dokolku poveke pati probal, ijas ne krvarev prviot pat zatoa mislev deka nebev skinata ama bev
Дали некој знае зошто би можело непрекнато да ми тече бело прање (или вагинален исцедок) значи со месеци и без престан па и на спиење
Нема врска ова, јас првиот пат бев ептен влажна па пак ми течеше многу крв. @Аничкаa можеби првиот пат не навлегол убаво чим отпосле имало крв, а и не мора да значи.
Хахах но јас мислам дека никогаш не дозволив да стигне до тоа да ме заболи затоа мислев дека било као површно на празнп
Vlaznosta ima golema uloga vo krvarenjeto procitaj vidi sekade ti pisuva, a isto taka i elasticnosta na himenot.
Каде го пишува тоа, ајде баш прати да видам? Се влажниш од возбуда, а крвта е од кинењето на хименот, и едното со другото нема врска.
А што со тоа што не раскрварив толку време? Се си мислам можда не сум скината можеби е само истегнат хименот кога сум раскрвавила
Не значи дека мора да крвариш, ама ако крвариш тоа ќе се случи максимум уште 2-3 пати после првиот, а не после 2 години редовни односи, па демек другиот да го "скине" до крај. Толку еластичен химен нема, верувај. Од друго било крварењето.
Me болеше кога стигаше кај хименот барем јас мислам дека е тоа, и затоа што не дозволував да иде затоа мислам дали можеби и не сум скината. Срам ми е