Да, ако е суво нормално е да има крв и при редовни односи некогаш. Не секоја има крв првиот пат, и тоа не е заради влажноста. Еве ти кажувам јас бев влажна и имав многу крв, и нема врска влажноста со крвта на првиот однос.
Jas nemav krv voopsto a me boleshe mnogu, mislev deka ako ushte edna minuta ne me skini deka ke izbegam hahahahhaa, mie strav sledniot pat dali ke me boli pak, togas mi bese prv pat i od togas nemavme odnosi poveke
hahahaha a dali uspea cel da vlezi? (se izvinuvam na izrazov) kaj mene uspea sto znaci me skina ama nemav krv a ti vikas ne dozvoli da ti dojde do himenot hahahahaha
ijas zatoa se zacudiv deka rece ne dozvolila do himenot da dojdi a himenot e odma tuka na ogledalo mozis da go vidis
Не знаев! Немам искусни другарки не сум се уклучила на форумов не сум прашала. Фала за информациите. Не сите знаеме се
Zatoa ti kazavme so ubavo ne se nerviraj odma. Treba pred da imas prv odnos ubavo da si go zapoznaes teloto i da vidis kakvi promeni ke ti nastanat posle toa
Бидејќи си неискусна ќе те советувам секогаш да користиш кондом, без разлика колку долго си со партнерот. И те читав дека имаш вагинален исцедок непрекинато со месеци, затоа обавезно да посетиш гинеколог. И пред да имаш секс едуцирај се за твое добро
Постои интерент бе дечки. Ја апче не пијам пред да прочитам нескани ефекти, а не па секс да имам а да немам појма за полови органи. Значи репродуктивниот систем е голем дел од здравјето на една жена, треба да прекине ова да е некоја табу тема за зборење. Како што можеме да збориме за најразлични болести, вирусни бактериски инфекции, така треба да знаеме и за тоа. Мислам жена си, како ќе знаеш дека не е нешо у ред со тебе ако немаш ни појма што е нормалното? Значи научете си го телото, осознајте си го.
Vo red e sto prasa, nikoj ne te osuduva. Mozis da ja posetis na YT Drage Devojcice prejaka e se objasnuva preubo i slikovito
Здраво, не знаев каде да прашам, па ај тука. Сум немала секс повеќе од година и половина, сакам да имам, а ова со коронава уште полошо ми напраави. Имав љубоморен бивши, чекав додека се средат некои работи и сега сум спремна. Само не знам каде да најдам прилика. Не мора врска, само сакам редовно да имам со некој и да не оди со други. Од мал град сум, а не сакам да ми се дознае идентитетот.