Направи тест ако ти касни уште неколку дена. Може да е од тоа што си имала однос после долго време, може да е од стрес, хормонален дисбаланс или може да е бременост. Тест и посети гинеколог.
Пред се,се извинувам што прашањево го поставив и во друга тема но итно ми е.Дали има простор за паника доколу машкото после односот не уринира (освен за заштита од инфекции нели), а се измие неколку пати и потоа има пак незаштитен однос?
Битно ми е секако,идеме година ипол,прашањето ми беше конкретно за несаканата бременост бидејќи до сега сме користеле заштита
se nadevam ne e bremenost,poso so kondom inace ke pocekam uste nekoj den pa ke napravam test za sekoj slucaj Ako ne dobijam
zdravo devojki mi treba sovet od vas. aktivna sum veke 3 godini i ni ednas do sega ne sum doziveala squirt ni so partner ni doma koga probuvam sama mi doaga onoa cuvstvo kako za mockanje ama ne znam so treba da napravam koga probuvam da go stimuliram klitorisot samo svrsuvam klitoricno ili vaginalno. Dali koga treba da squirtam ne treba da svrrsuvam ni vaginalno ni klitorocno ili nema vrska toa so svrsuvam . Ve molam dajte mi nekoj sovet ili neka mi pise devojka so ima doziveano da spodelime iskustva )
А зошто ти е толку битно да сквиртнеш? Ако уживаш и свршуваш, сквиртот мислам нема да ти смени ништо.
Имам постојано Тахикардија и покачена температура пред мензис последниве месеци , што може да биде? Дури бев на тестирање за корона заради покачената температура , бидејќи годиниве уназад никогаш не сум имала ваков проблем ...да напоменам имам редовна менструација ...