Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.408
  2. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.651
    Допаѓања:
    4.555
    Јaс имам проблем и се чудам што ми е...епа вака колку и да пробувам да мислам на секс да се напалам не иде,како да ми цркнува мозокот на таа тема :worried: нити може нешто да ме напали ништо ништо ,и што е најтрагично коа пробувам сама оргазамот е толку мал што се чудам и си викам зарем завршив :worried: ,мене ми иде на нерви а гледам и дечкоми не му е баш сеедно скоро месец дена сме немале секс,а јас сакам а не ми доаѓа незнам како да го објаснам ова :worried:

3. budala.sum-pa.sto

budala.sum-pa.sto Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    199
    Ако некој има ептен долги прсти може :lol:
    Јас пред да имам односи уште сакав да си проверам што како има таму доле :$ и си се чачкав :tmi: , ама не се имав скинато :tmi: , така да може ама не мора да значи.
    Има девојчиња што може да не им се скине хименот дури и со машки полов орган :!: Имам една другарка така, а имала односи со 2-3 мислам, многу и бил растеглив хименот 8)

4. yawn

yawn Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    700
    Ние со мојот малку претеруваме,имаме односи 2-3 пати неделно ама во тие 2-3 пати по 5 пати :rofl: :angel: ајде бројте на кој му иде математика колку е тоа неделно) :wasntme: .Немав проблем некој поради тоа,само сега имам некои чудни болки во бубрегот или половината не знам што е неможам да дефинирам,и плус јајниците ме болеа вчера.Може ли да е тоа од претеран секс или од настинка? (не сум баш од тие што ја сфаќаат сериозно зимата) :D

5. budala.sum-pa.sto

budala.sum-pa.sto Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    199
    Од второто ќе да ти е :?: А може и од груб секс ама сепак мислам дека од настинка, посебно ако не носиш боди на вакво време.

6. Victorya

Victorya Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    510
    ^ Кога имам спредолго време секс ме боли едниот јајник, но бидејќи ми е полицистичен. Можеби ти се настинати само, а можеби е и од сексот.

7. BarbaraMorii

BarbaraMorii Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    442
    Допаѓања:
    1.651
    sto e toa vaginaleta??????
    [mod-kirilica:1ewc1o1m][/mod-kirilica:1ewc1o1m]

8. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    Вагинална таблетка :)
    Се става внатре, што подлабоко.

9. marincence

marincence Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јануари 2011
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    0
    Vaka da vi kazham.. Imam 17 godini. Imam decko so koj odam veke 1 godina i sakam da imam odnosi so nego. No nesto me maci. Pred nego imav, ne znam kako da go narecham, dali odnos, so edno drugo momce. Jas ne sakav i ne znam ni kako me ubedi. Mi rece deka ke go napravi toa poleka, i deka ke prestane koga jas ke kazham. Si stavi kondom i zapochna nezhno, i mene voopshto ne me bolese. I bidejki ne sakav, vednash mu rekov da prestani i toj prestana i mi rece da ne se grizam deka ne me skinal, no jas ne bev sigurna. Nemase krv i ne me bolese. Koga si otidov vidov deka imase bela tecnost na gakickite, nisto drugo. Problemot mi e sto ne znam dali sum skinata i se cuvstvuvam glupavo. Ve molam odgovorete mi, mnogu mi e bitno. Blagodaram odnapred.

[mod-kirilica:hyjol70d][/mod-kirilica:hyjol70d]

10. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    Па веројатно не си, а и да си и така не си имала некое си искуство па не мораш да му кажуваш на дечко ти. И така не им тече на сите девојки крв.

11. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    821
    Штом не си почувствувала ни најмалка болка или немало најверојатно не си скината. Сигурно немало време да стигне до хименот а за крв и не мора да ти тече првиот пат, но би почувствувала нешто секако ;)

12. marincence

marincence Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јануари 2011
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    0
    фала ви многу. И се надевам дека не сум, и дека ќе успеам тоа да му го докажам на дечко ми, зошто и се чувствувам невина.

13. Incroyable

Incroyable Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јануари 2011
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    31
    Бубулици на вагината.. Ве молам прочитајте

Нова сум на форумов.. Се надевам ќе го прочитате ова.. Ми излезе нешто како бубулица на надворешната страна од вагината. Дали станува збор за инфекција ? Не е како исфрлано, или пак да биде воспалено. Обично - како акна. Ќе помине само од себе или треба да посетам гинеколог ? Ве молам за помош

14. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.902
    најпаметно е да посетиш гинеконог ако си имала незаштитени односи, друго може да е бубуличка или чирче, затоа гинеколог е мојот совет, некој сама да го стискаш ако има врвче за да не го инфицираш местото.

15. Incroyable

Incroyable Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јануари 2011
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    31
    Не сум имала незаштитени односи, да бидам поконкретна изминатава недела воопшто не сум имала односи.. Излезе така од никаде.. Фала во секој случај :)

16. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.902
    тогаш не се секирај многу, мене ми излегуваат мозолчиња на препоните од депилација и се мачкам со ihtigal крема за да се ублажи иритацијата ама тоа ми го кажа гинекологот.поздрав

17. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    ^Може да излезе од депилирање, бричење, од нечиста долна облека (прашокот може не ти одговара), а може и да е некое чирче кое е полно со крв и гној.
    Пробај да го пукнеш, ако те мнгоу боли не го чепкај туку посети си гинеколог.

18. Incroyable

Incroyable Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јануари 2011
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    31
    А доколку е излезено од првите три причини што си ги навела.. Ќе помине само од себе или пак треба да ставам нешто. Уфффф многу се нервирам со ова. Со дечко ми се немаме видено две недели и утре планиравме нешто, и годишнина ни е. И планирав нешто секси.. А сега :( Фала на советите :)

19. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Ако мислиш дека е поради една од тие причини, стисни го слободно, пробај да ти е на слобода (ако можеш да си шеташ гола надолу), ако не, облечи гаќи што нема да те стегаат многу. Одма поминува ако не е голема и страшна.
    Јас си имам едно такво бубалче што ми излегува на исто место секогаш после отстранување на влакната. Го стискам и поминува веднаш.

20. Incroyable

Incroyable Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јануари 2011
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    31
    Нема да го стиснам.. Сепак ми е страв да не направам беља :) Како што рече ќе го оставам на слобода :) Се надевам дека ќе помине до утре :( Фала многу на советите :)