Зошто ја мачи тоа? Што и сменува фактот дали е скинат хименот? Губење невиност не е само со пенетрација, тие веќе посекако биле интимни.
@Pavlinka T има 3 опции: да се земе со дечкото, да се земе со чепкалката или да престане да живее во 18тиот век и да се едуцира.
Pisi mi tvoja adresa da ti pratam eden zlaten medal za ova sto ja imas napisano Dali sum skinata dali sum nevina drr drr drr. Gola so masko na krevet karti pispirik ne se igra, ajde Em mi se saka em mi boli nema .
Нека има уште еден однос со дечкото , а тој нека го пикне малку повеќе за да нема повеќе дилеми и да биде сигурна
Кај мене беше вака повеќе од две години, последните месеци пред да откријам дека имам проблем со неа, буквално бев како грип да имам пред секоја менструација, многу ми беше лошо. Еве откако пијам лекови имав два циклуса без такви симтоми. Исто и сатурација ми беше висока константно. Провери си ја жлездата, за секој случај.
Ви благодарам на сите кои шо одвоивте време за одговорите , знам и ја и она дека е глупо. А најбитниот одговор не го добив дали е скината или не е , според вас?
Nema nikakva uloga dali e skinata ili ne, nie, da ti kazeme deka e skinata mozebi gresime, da ti kazeme deka ne e skinata isto taka moze da sme greska. Biten e samiot akt odnosno deka probala da ima seks. Ako ja maci taa dilema neka odi vo ginekolog profesionalec moze da konstatira dali e skinata ili ne. Moja preporaka i mislenje : ne pikajte sekakvi predmeti vo pic*a.. za eksperimenti i da se obiduvate da konstatirate nesto koga ne ste sigurni. Tvojata drugarka e mlada ima pricina da e zagrizena, da ne ja bara pricinata bidejki pricinata se naoga, bitno e logikata da se naoga. Ke bide se da ne se sekira za sesto ima prv pat
Па ние ни гатаме, ни па баеме. Она сама си знае дали е скината или не. Нека ни слика ако не па ќе и кажеме. Нека не се замара со тоа. После болката што ја осетила, дали прекинала со односот?
Ајде да го искорениме ова "за другарка прашувам", како прво прашуваш за тебе , а не за другарка како второ си имала однос и си "скината" не ти треба ни чепкалка ни ништо за да потврдиш. Ме интересира зошто користите вакви грди изрази "скина", "ставил"...
Зошто ако прашувам за мене да кажувам дека е за другарка, секако форумов е анонимен. Другарка ми има 17 години и е испаничена премногу , сите сме биле на тие години и знаеме како е. И немала однос, туку само малку и го пикнал , не знам како да се изразам , ете ставил не е ок.
Како ви текнуваат вакви експерименти со чепкалка за уши да провериш Престанете веќе со таа света невиност и тој свет химен
Да јасно ми е. Али што ја мачи тоа? Да не има некакви медицински последици од скинат химен? Дома ли ќе ја проверуваат? Од што се плаши? На наредниот дечко демек ако му каже дека е скината, нема да ја сака? А, коа ќе му каже до пола ќе е океј? Тој химен е на 2 цм од вагиналниот отвор, не знам ама некако ми стои мн помалку од пола.
Ќути се ежам. Ај да речеш прст пикнала, ама предмети? Нека проба со дезодоранс ама со отворот надолу.