@Pavlinka T Да не нагаѓаме ние што и како правеле они двајца, девојчето нека отиде на гинеколог и готово.
Не си ме разбрала. Она дома пробала со чепкалка, он не и ставил прст. Од кога биднално ова она у паника земала чепкалка, влегла без некаков напор.
Колку ја болело, крв имало ли? Никој ништо со сигурност не може да и каже. Јас повеќе би се плашела братот кондом дали ставил, да ми дал некакви болештии.
Ај доволно пробува со чепкалка, прсти и не знам ти шо разни глупости. Нека отиде на гинеколог како секоја нормална жена и користеле ли заштита воопшто?
И јас така мислам ама ајде велам сепак да прашам.. Треба да мисли на СПБ а не дали ја "скинал" или не.
Не сте млади по 17г имате зошто да и е страв ако е скината? Да не е од муслиманска вера па да и е страв од дома или од христијанско семејство што забранува секс пред брак? Да не има проблеми дома? Не разбирам од што стравот дека веќе не е невина?
Нека прекине секаков контакт со типот. И нека збори со мајка и. Ем емоционално ќе и помогне ем ќе види она ако толку ја интересира.
Да, конкретно не толку со тежина туку со подуваност, посебно лицето, рацете и горниот дел од телото. Не вежам, може и карантинот беше причина за качувањето на килограми ама јас често врирам со килажа и баш на лицето никогаш не ми се приметувало, заразлика од сега. Откако пијам лекови ми ја нема подуеноста.
Значи девојчево ми е комшика и така сме цел жувот израснати заедно. Како сестри сме. Христијанка е , нема никаква веза тоа ни па забрана , туку само начинот на кој ја изгубила невиноста.