1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. IRBBB

IRBBB Форумски идол

Се зачлени на:
    16 октомври 2019
    Пораки:
    8.287
    Допаѓања:
    33.452
    И ниеден антибиотик на кој што е сензитивна не ти помогна?

На Baby2018love му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Kalince1996

Kalince1996 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2021
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    182
    Загрижена сум поради изгубена невиност. Имам 19 години. Иако се случи со некој што го сакам и што ме сака, мислам дека беше рано зошто се случи во 3тиот месец од нашата врска. Поминаа 2 месеци и сеуште се чувствувам лошо, како да сум направила некоја грешка. Уживам во сексот со дечко ми кога не мислам на тоа но некогаш помислувам и многу ми р лошо. Секогаш мислам дека можеби ќе раскинеме па после него никој нема да ме гледа исто како до сега. Можеби тоа е и поради тсквото мислење што ми го наметнала мајка ми а и поради дечковци кои сум ги имала пред ова кои ми зборувале дека не сакаар да имаат девојка која била со некого пред нив:worried: како да го надминам ова? Немам со кого да разховарам и на кому да кажам заѕоа што скоро и сите другарки ми се со такво мислење

На Tamsy му/ѝ се допаѓа ова.
  3. fana

fana Форумски идол

Се зачлени на:
    7 август 2012
    Пораки:
    16.147
    Допаѓања:
    111.209
    Како те гледале до сега, па одсега ќе те гледаат поинаку?
    Уживај во врската и сексот со партнерот, немаш направено ништо лошо.
    Немој да се кочиш само за тоа како ќе те гледаат другите. Секако ќе зборуваат, и до смрт да немаш сексуален однос.
    Маж што се замара колку партнери имала девојката пред него за мене е обид за доминантно мажЕ и ништо повеќе.
    Вистинските мажи не се замараат со такви глупости.
    Уживај :)

На Ambrosia, Martka, Lolipop23 и 8 други им се допаѓа ова.
  4. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.429
    Допаѓања:
    200.997
    Те молам немој да размислуваш вака. Туѓото наметнато мислење е фактички само те обезвреднува, а ти вредиш многу повеќе од скинат химен. Ич да не те тангира кој што мисли, возрасна личност си, имаш право да уживаш во сексот исто колку и сите други. Луѓето ќе зборуваат секогаш. А оној на кого вистински му значиш и те цени, никогаш нема да ти префрли за ваква глупост. Тие што се замараат со ова не се вредни за твоето време.

На Ambrosia, Luminary, Dentina и 4 други им се допаѓа ова.
  5. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2019
    Пораки:
    7.565
    Допаѓања:
    38.686
    Во каква средина живееш што сите околу тебе имаат такво мислење? :oМногу лоша искрено.
    Ќе надминеш така што ќе прекинеш да ги цениш тие мислења или ќе почнеш да комуницираш со луѓе што имаат понормални сфаќања.Сосема е во ред и нормално да имаш секс со дечко ти со кој се сакате во третиот месец од врска.Имаш 19 години, не 14-15 па да се каеш за нешто.
    Плус, никого не треба да го интересира кога си ја изгубила невиноста и дали имаш односи со дечко ти, не си должна воопшто да споделуваш со околината.

На Elf и Kalince1996 им се допаѓа ова.
  6. Baby2018love

Baby2018love Истакнат член

Се зачлени на:
    22 март 2020
    Пораки:
    117
    Допаѓања:
    1.855
    Не искрено кажав да помогнеше немаше 5 месеца да бидам под терапија.

7. Mim111

Mim111 Активен член

Се зачлени на:
    5 мај 2020
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    131
    Voopsto ne si napravila greska.. Kako i da e koga i da e ke dojde vreme i site ke go imaat prviot seks.. ne daj boze ako dojde do toa da se skarate so decko ti i ako zasakas drug i drug ako te zasaka tebe sekogas imaj na um deka toj sto te saka ke te saka kakva i da si dali nevina ili ne sekako ke te saka.. a drugarkite tvoi koga ke go napravat toa togas ke smenat mislenje zatoa uzivaj i ne se zamaraj voopsto.. mislam deka na 19 god i ti bilo vreme da go napravis toa, uzivaj ne se zamaraj koj sto ke rece, uzivaj si vo seksot.. Eve jas sum mazena i maz mi ne mi bese prv pa sam mi imase kazano deka toa ne mu smeta deka e normalna rabota.. nema za sto da se zamaras i da se cuvstvuvas vinovna.. ako mislis deka drugarkite ili doma bi te obvinile za toa nemora ni da kazuvas, koga ke dojde vreme ke si kazes.. Majka mi isto mi vikase ama jas nikogas ne i kazav za mojot prv odnos ni pa na drugarki sum kazala site mislat deka maz mi mi bil prv...:rofl::D

На Kalince1996 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. IRBBB

IRBBB Форумски идол

Се зачлени на:
    16 октомври 2019
    Пораки:
    8.287
    Допаѓања:
    33.452
    Не знам друго што може да се направи. Пробај со пробиотик што ја содржи нормалната вагинална микрофлора (како лактогин) и билдај имунитет.

9. LadyLollypop

LadyLollypop Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2019
    Пораки:
    1.121
    Допаѓања:
    5.407
    За ешерихија доста помага чај од диво оригано и брусница, а исто добар е рузмаринот дури и за стрептокока. Испитај да не имаш камен или песок во мочен меур, најчесто ради тоа не делуваат антибиотиците...

На MeowMeow, Baby2018love и IRBBB им се допаѓа ова.
  10. 100nogalka

100nogalka Истакнат член

Се зачлени на:
    6 октомври 2017
    Пораки:
    209
    Допаѓања:
    209
    Vo koj vek zivees devojce? Opusti se i uzivaj vo zivotot :)

11. Women35

Women35 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 октомври 2020
    Пораки:
    170
    Допаѓања:
    1.112
    Baba na mojata drigarka ni velese deka so eden k.. ne se umira.Taka da ne e bitno koj e prv,bitno e koj e posleden

На Kalince1996, FridaodaMk и Tamsy им се допаѓа ова.
  12. tinka-mace

tinka-mace Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2013
    Пораки:
    3.451
    Допаѓања:
    16.463
    |(
    Поголема глупост од овоа има?
    Колку луѓе има што со првите партнери стапиле во брак и што сега, да се изневерат ли само за да пробаат со уште еден?

На Stark, Iva2020, Luminary и 5 други им се допаѓа ова.
  13. Women35

Women35 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 октомври 2020
    Пораки:
    170
    Допаѓања:
    1.112
    Poentata mi e deka ne e grev i da ima dvajca trojca ili pak deset.Koga se obvrzuvas na brak se znae so kogo ke spies.Jas sum imala vrski i odnosi pred brak i sto sega?Sto e bilo bilo e.Togas sum mislela deka taka treba da bide.A veke 16 god go delam krevetot,dobroto i losoto so eden maz

На Kalince1996 и hunter26 им се допаѓа ова.
  14. Kalince1996

Kalince1996 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2021
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    182
    Хахахахах зарем имало и баби што размислуваат вака?:lol:

15. Women35

Women35 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 октомври 2020
    Пораки:
    170
    Допаѓања:
    1.112
    A kakvi ke bideme nie.Imam 15 godisna kerka i uste sega i imam zboruvano za ljubovta i seksot.Mislam deka e mnogu bitno da se ima nekoj otvoren odnos so decata.Znam deka nema da mi kaze koga ke bide ama barem i imam posoceno za kondomi ,za psihicka podgotvenost i mnogu i zboruvam deka koga misli deka e NE stvarno e Ne

Последна измена: 19 февруари 2021
  16. LadyLollypop

Се зачлени на:
    14 февруари 2019
    Пораки:
    1.121
    Допаѓања:
    5.407
    Е да ти кажам една познаничка моја пред да се омажи за дечко и (вереник), го изневери со друг само ради ова. Кога ја прашав зошто, кога дечко и сварно предобар човек е, ми рече: "Со еден к*р не се умира. Подобро додека сме во врска, да пробам и друг к*р него да ме копка како е во брак." И така си останав :o :^)

На Elf, noteforself, christinnn и 6 други им се допаѓа ова.
  17. pikabu5

pikabu5 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2020
    Пораки:
    681
    Допаѓања:
    1.056
    Имам бактерија во мокрачата матичната ми даде антибиотици пијам два месеци но нема ефект.Пред да ми дојди имавме однос со мм незаштитен, ми дојде менструација редовно, ми заврши и по ден два почна како кафена слуз како кафено прање , од што можи да е вака? Никогаш претходно сум немала вака ..

18. LadyLollypop

Се зачлени на:
    14 февруари 2019
    Пораки:
    1.121
    Допаѓања:
    5.407
    Има пишано на другата страна за сличен проблем
    Инфекцијата може да ти е и од настинка, стрес, намален имунитет. Пиј чај од брусница и чај од диво оригано (многу помага за уринарни инфекции, бактерии како ешерихија и стрептокока...) ама сепак консултирај се со матичната.

За кафеавиот ицедок, се случува дури и во овулација, не е опасно доколку е минимално и трае два три дена, ако имаш повеќе и количински оди на гинеколог.

19. IRBBB

IRBBB Форумски идол

Се зачлени на:
    16 октомври 2019
    Пораки:
    8.287
    Допаѓања:
    33.452
    @LadyLollypop на грешка си ме цитирала. Постот се однесуваше на @Baby2018love.
    И јас како што сфатив има ешерихија на вагинален брис, не во урина.

На Baby2018love и LadyLollypop им се допаѓа ова.
  20. Mom of 3

Mom of 3 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2019
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    100
    Zdravo, pak jas. Eve kolku vreme pomina mene izrasrocite za koi vi pisav seuste ne se povleceni. Lekar mi prepisa edna mast no seuste nisto... prebaruvav po internet i svasta nesto pisuva pa sum isplasena. Nnekoj sovet ve molam...!?
    Inaku naidov na edna slika na internet i bas takvi izgledaat izrastocite. Eve za sto stanuva zbor ( slikata e od od internet)
    Screenshot_20210221-101652_Chrome.jpg

На m.bt23 му/ѝ се допаѓа ова.