Му се има ли на некој случено главоболка по оргазам? Не е силна, повеќе е тензична, тапа и постојана. Траеше петнаесетина минути по односот. Нормално ли е или има причина за загриженост?
Па штом ти препишал маст, ти кажал и за што всушност станува збор... На сликата што ја имаш ставено, тоа се кондиломи кои се пренесуваат преку секс, но велиш дека си немала односи... или јас погрешно разбрав?
А зошто не појдиш во тинекс има еден рафт со дурекс кондоми, гелој и не знам уште што ли имаше.. Тинекс што е кај Марко Цепенков.
Здраво , веќе предходно пишав имам бактерија во мокрачата матичната ми даде антибиотици пијам два месеци но нема ефект.Пред да ми дојди имавме однос со мм незаштитен, ми дојде менструација редовно, ми заврши и по ден два почна како кафена слуз како кафено прање , од што можи да е вака? Никогаш претходно сум немала вака .. По испиени две кутии антибиотик имам пак бактерија , предходно немав болки и печење во текот на мокрењето сега и тоа се појави. Сакам да прашам дали е во ред да имаме односи со мм? Дали и тој треба да пија нешто?
Сеуште имаш кафеава слуз? Оди на гинеколог. Најдобро е да немате односи додека не се средиш со бактеријата. Пиј доста чаеви, брусница, диво оригано, увин...