Повеќе он се нервира и му е мака, не иде да му раскинан во тешкото, бар да му помогнам. Ама што да земе?
I I uste neshto ako mu e prilicno golem "po pravilo" nema da bide tvrd kako pomal. Prakticno krvta nema tolkav pritisok da go "podigne"
Нека посети лекар, а доколку е се во ред, нека оди на психолог (ако и претходно имал проблем со ерекцијата )
Хахаха фала Ама реално ту мач порн у комбинација со пречесто и грубо мастурбирање може да води кон некаква привремена дисфункција и да му биде тешко да потрае од икс психички и физички причини, да не набројувам сеа има гугл нека си изгуглаат. И да негира дечкото вероватно лаже ... Нека проба недела две да се воздржува па после нека види. Ако сеуште си ги има проблемот тогаш правец - уролог - психолог
Епа еве децава се зезнувуваат вака. Ама реално може да влијаат и на женско, не е тука само машкото жртва (иако се поголем процент). Еве на пример "пола помлада" машка и женска генерација мисли дека нормален машки полов орган има должина од 25 сантима, и дека девојката треба да сврши за 2 секунди 20 пати у 5 минути додека машково бутка со сила... Нема никаква едукација, не знаат што е реално што не. Имаат искривена слика како треба да изгледа сексуален однос. Имаат погрешни очекувања од партнерот. Им влијае психички. И после не можел, епа нема да може... Незнам валда има некоја студија на колку години прв пат погледнуваат 18+ филмчиња. Според мене од истата таа возраст мора да почнува и сексуално образование...
Јас нигде не кажав дека барам дечко со голем кур или било што слично но во ред... Реков дека ДЕЧКО МИ има проблем и сакам да му помогнам бидејќи пред се го сакам. И до машките што ми пишувате во порака само ќе кажам дека и 30цм да ви биде ќе си останете такви заостанати во мозоците.А и што повеќе да кажам до сега ќе сте нашле партнер немало да висите на фемина и да ми ги нудите половите органи. Поздрав.
Прво, не ти се совпаѓаат две работи во двата различни текста, ,,го сакам" и ,,сакам да му раскинам заради проблемот со пенисот". Со ова им даваш мотив за да ти пишуваат во порака, па после се жалиш тука. Поради таа причина добиваш и несериозни совети. Кога ќе го поставиш поубаво прашањето, би можела да добиеш уште подобри совети. Совет во вистинска смисла на зборот. Да не ме сфатиш погрешно дека не сакам да ти помогнам, но какво ти е прашањето, таков и одговор ќе добиеш. Мојот со вијаграта беше искрен.