Да, Saw Palmetto има во Македонија, низ аптеки, и мислам дека и така го продаваат, под истото име. Да се надоврзам и да препорачам и Ашваганда, корисна за потенција, но и комплетно ментално расположение, имунитет и раст на мускули.
Може е почетник, па ќе му стане изговор, па после СТД, несакана бременост итн... Ако некој рече дека го стега кондомот, или ако му паѓа кога става кондом оти 'го стегало', тоа значи дека има проблем со концепирањето на кондомот. Прашање на чувство е, не на факт. Чувства доаѓаат од умот.
Дечко ми од саботата ставаше Канестен зошто се пожали на минимално чешкање кое траеше еден ден и црвенило. После тоа му се смири ама превентивно мачка уште. Дали денес би било безбедно да имаме однос без кондом, што мислите колку отприлика трае лечењето? Други појаки симптоми немаше
ако е на главичката јас би ти рекла не затоа што можеш да фанеш и ти некој инфекција почекајте уште малку не би ти препорачала ни кондом да стави бидејќи не е излечено уште ќе испадне уште некој проблем почекај уште некоја ден па испледкајте се убаво а не вака да те стра дали ќе се влоши ситуацијата
Појди на лекар и провери ги тиреоидните хормони. Обично при хипертиреоидизам сите функции во телото се одвиваат со забрзано темпо, а должината и обилноста на циклусот се намалуваат.
Додека да си ја чукате главата од спб и бременост, подобро користете редовно кондоми. Затоа што никогаш не е безбедно без кондом.
7 години сме заедно знаеме што правиме, прашањето ми беше конкретно за оваа моментално ситуација. Сепак фала на одговорот
Почекајте барем една недела, инфекција не поминува така лесно. И за двајцата е посигурно да почекате.
Help pls So decko mi imav odnosi, sekogas so kondom i sekogas nadvor od mene vrsese... posleden pat dobiv na 20.2 i vo posledno vreme nemam redovna menstruacija? Dali e mozno da sum trudna ili zosto mi kasni? Ne spijam po celiiii noki, zeldunikot go razbolev od stress ve molam dajte mi sovet i uteha ke poludam!!