Дали е можно после долго апстинирање, да имате заштитен однос и нареден ден да мокрите? Бактерија или настин? А и бевме по излети деновиве, седевме на земја, нормално со шаторско под нас.
Minatiot mesec koga pisav deka ni pukna kondomot mi dojde po dva dena mi se cini. Posle imavme sega vo april so kondom ne pukna ne ni svrsi. Mi kasni dva dena i se plasam da ne mozi da ima nesto od minatoto koga pukna ama pak ke kazam mi dojde po dva dena i plus nemase svrseno. Gradite me bolat.
Abe ednas pukna se desava od apteka durex. Ama mie strav od togas da ne ima nesto ama nemase svrseno i po 2 dena dobiv ama ovaj mesec mi kasni
Можно е од стрес да ти касни. Два дена и не е којзнае колкаво каснење, се случува од многу причини. Не се плаши секој месец дали си бремена.
Me interesira dali mozi primer posle toa koga pukna kondomot da se desi nesto iako mi dojde po dva dena? Bidejkji togas mi se neplodni denovi
Не можи. Чим си добила нормална менструација нема теоретска шанса да си трудна. Плус после тоа си имала заштитени односи, од каде бременост? Џабе само се стресираш, од тоа ти касни. Опушти се.
Здраво девојки минатиот месец маж ми свршуваше во мене а сега на 9ти треба да ми дојде градите ептен ми се подуени и ме болат на допир дали е можно да сум бремена бидејќи кога ми доаѓаше претходните месеци никогаш не ми беа така градите. И од кој тест можам да направам порано кој покажува точно Благодарам
Можно е да си бремена. Мислам дека ниеден тест нема да покаже бременост пред изостанување на циклусот.
Zdravo, da prasam za mislenje i sovet da ne panicam.. Vaka so partnerot sto sum od pocetok imam nekako bolen seks, bev na ginekolog i se e ok i pab.. toa go zakluciv deka e od dolzinata na partnerot i od grub seks.. E sega 1 mesec ne sum bila seksualno aktivna voopsto, poslednot seks go imav posle menstruacija 5 dena, posle posledniot seks(ne zastiten no svrsi nadvor)imam dobieno na vreme mi traese 7 dena plus 2 3 dena kafeavo pred i posle ( sekogas mi trae tolku) posle 1 nedela od menstruacija imav seks so istiot partner, i mi se pojavi utredenta krvarenje.. 2 pati potece i tolku naredniot den nemav nisto .. pak imavme vcera, deneska pak mi potece 2 pati i mi ispadna kako parce zasirena krv.. i kafeavo se cedurka mnogu malku.. bolki nemam kako za menstruacija tuku kako posle grub seks me boli ako se stiskam dali da panicam?
Девојки хелп. Имав незаштитен однос на 25 ти. На 26 ти испив Норлево. На 27ти пак имав незаштитен однос . Не ме прашувајте зошто итс компликејтед. Е сега,поминаа 9 дена ,мене вчера и денес ме боли стомак и пецка стомак и половина. Докторката рече ќе ме штитело Норлевото и за односот од после ама незнам што да мислам. Некој искуство?