И мене ми е страв кога давам крв од резултатите ама неминовно е. Ако немаш пари за тест ке се позајмиме ЕДИТ 150 денара е,ке средиме ти само реши се
Добро дали си нормална? Кој ти рече да ги стискаш пупките на градите? Абе стварно не сте салам Извини вака ништо лично до тебе. Зошто имаш односи а не се едуцираш доволно, да се знаеш за себе и да се спремиш психички? Сега бидејќи имаш течност ќе одиш на гинеколошки преглед,ќе кажеш што си направила и они ќе те упатат. Не ми се верува што прочитав
За друг пат да не паничиш, не прави ништо без кондом. Ти ќе си имаш мир на душата... налет другото. договорено? Не си трудна иначе. Не се секирај.
Ако ти е страв од резултатот, а не ти е страв да се консултираш на форум каде секој може да ти пише што сака. Најпаметно ти е да си појдиш да си купиш тест и да се тестираш. Друг пат види дали се исплаќа да имаш (ризичен) секс и после тоа вака грижи совести итн.
Едуцирана сум доволно но само премногу паничам и од страв више незнаев што да направам не се навредив но сосема си во право за се што пиша.
Гледам… девојче ти ги отворив мислењата, во постарите пораки си пишуваш дека треба да се едуцираш повеќе. Плус на 22 март 2021 си пишала дека си имала однос,а ваму сега друга приказна. Не тролаш така?
На 22 март пишав дека тогаш втор пат пробавме да го отстраниме хименот и тогаш успеа и тоа беше кога само го стави и го извади одма бидејки имав јаки болки и тоа беше без кондом.
Да прашам и тука...ако има некоја вакво искуство, совет или насока да ми даде.. Веќе 4 дена крварам средно, но со крвави парчиња како сред циклус. Менструација не е , завршена ми е сега скоро. Бев вчера на преглед, ништо неможеа наводно да ми најдат се било во ред. Правев крвна слика, исто се беше во ред. Но, јас крварам се уште не престанува. Не ми дадоа да пијам ништо, за 2 дена контрола пак доколку не ми престане крварењето. Инаку, имам полип и не знам дали може да е од него? Дали полипите крварат и пукаат сами?
Направи си тумор маркери и прашај дали треба да правиш киретажа. Неконтролирано крварење доаѓа од тоа
Imam problemi so mojot penis kozickata mi e otecena I vo panika sum neznam kade da se upatam a sramota mi e da prasam nekogo moze li nekoj da mi kaze kade da odam?...
Уролог или дерматовенеролог . Сигурно станува збор за некоја инфекција. најдобро е да отидеш на преглед.
Каде и да треба да одиш, ти треба упат. Така да прво јави се кај матичен. Нема срам во вакви работи, дел од тело.
Имам проблем.Во последно време имам зголемено либидо и ерекција ама кога имам секс се наоѓам во лоша ситуација зашто не можам да свршам. Одма муабет :значи не те палам" Сум пробал и да апстинирам пред секс пак исто е.