Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.902
    Не занчи не , ако не сакаш да спиеш со него немораш.Мислам дека треба самата да се преиспитач и добро да размиислиш далио ти значи, дали сакаш да бидечшсо него за да не бидеш сама или имаш искрени чувсвтва кон него.

2. Springy

Springy Истакнат член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    522
    Ма ништо страшно, и јас сум таква, тоа е период. Љубовта е многу повеќе од желбата за секс. т.е. кога некој сакаш таа желба доаѓа, но не е нон стоп присутна. немајте односи некое време, па ќе видиш како ќе ти се присака :D или пак ептен ќе ти се однесака. Во зависност од тоа колку ви е цврста врската и колку љубовта преовладува.

3. BBojana

BBojana Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2010
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    5
    ОК се согласувам дека не е се во сексот. Ама еве што ми се случи вчера, заедно бевме 3-4 саати и мене ни еднаш не ми дојде желба да го бацам или да го гушнам за др да не правиме ни муабет. И нормално приметува дека како да не сакам да сум со него и ПАК скарани си идеме дома и незнам више што да правам... А врската би требало да ни е сериозна :D :D

4. nedzma

nedzma Истакнат член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    688
    Допаѓања:
    192
    Па ако е така се чувствуваш зошто го мачиш детето? Ако не си сигурна во твоите чувства направете пауза или некои промени во врската, можеби ти станало монотоно па затоа така се чувствуваш.

5. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.431
    Допаѓања:
    5.392
    за ббојана ако се гледате секој ден, направи пауза ден два, долгите врски бараат и мала слобода и не секојдневно гледање. но тука станува збор дали ти го сакаш или не..... мене ми е несватливо да си со некој 3 саати а да не го гушнеш или бациш??? па јас за 3 саати мојот ќе го изедам :lol: :lol: преиспитај си размисли си. понекогаш и монотонијата го прави своето и непризнавањето на некој скриен гнев кон таа личнос. предходна кавга и нешто слично. сексот не е се во врската тој доаѓа со чуствата и спонтано преку пријатните моменти со партнерот.

6. Incroyable

Incroyable Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јануари 2011
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    31
    Јас барем мислам дека е период.
    На сите ни се случува. Пример кај мене е најактивно додека сум во ПМС, тогаш можат најсекси стриптизери да играат пред мене, ама не сакам БРЕ НЕ САКАМ.

Додека за ова.. Можеби едноставно сакаш да си сама овој период.
    Не е битна причината. Ти сакаш да си сама.
    На сите ни треба време во кое што ќе бидеме ние, само ние и ќе можеме да си ја одмориме главата од се, па макар и од нешто што ни причинува задоволство.
    Како што рече Карак - Пробај. Не му кажувај ништо на твојот дечко, за ова што го чуствуваш. Туку едноставно не се гледајте ден, два, три, па и недела ако е потребно. Ако ти недостасува, тогаш го сакаш и секој сомнеж ќе исчезне. Но, ако не ти недостасува и ти е убаво без него, тогаш не го сакаш. Не се измачувај ти, не го измачувај ни него и прекинете ја врската. Едноставно

7. girl-002

girl-002 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    Некооој совет за подобра предигра ?

8. Incroyable

Incroyable Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јануари 2011
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    31
    Секси долна облека. :)
    Стриптиз :)
    Лисици, или пак заповедај му дека тој не смее да те допира со рацете додека ти правиш што сакаш со него :)
    Не ми текнува друго..

9. sanja-lazanja

sanja-lazanja Нов член

Се зачлени на:
    7 септември 2010
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    49
    Па вака ке голегнеш на грб можеж а и немореш да му ги врзеш, рацете ке затанеш над неговата глава потоа ке клекнеш и ти ке дозираш колку ке му дозволиш и во кој момент да ти го стимулира, клиторисот. А нема ништо повозбудливо за една жена од тоа да доминира.

10. unknown

unknown Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2010
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    8
    За роденденот од дечко ми сакам да го изненадам со секс во тројка. Е сега, како да најдам друга девојка, односно како би и понудила на некоја :?: Друго, се плашам од сексуално преносливи болести (можам преку орален да добијам нешто?) И за крај, дали неговите чувства кон мене би се промениле после тој чин?
    Ве молам за мислења,ептен ми е битно.

11. nice-girl

nice-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    8 февруари 2010
    Пораки:
    589
    Допаѓања:
    256
    јас да сум на твое место не би го правела ова оти ми изгледа како погрешно :!:

12. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    Абе зошто погрешно? Секој со различни сфаќања :wasntme:
    Ако таа е спремна и е храбра за ваков чекор, ако се авантуристи и двајцата... нека си проба.
    Само со некоја сигурна девојка :^) , да не дојде до несакани последици.
    Ауууф колку сум се измодернизирала :lol:
    Ги бранам ваквите ставови :D

На Xanidrar му/ѝ се допаѓа ова.
  13. nice-girl

nice-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    8 февруари 2010
    Пораки:
    589
    Допаѓања:
    256
    дека сите имаат различни сфаќања тоа е точно јас порадо би одела на некоја друга варијанта да речеме садо мазо :D мала шала

14. unknown

unknown Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2010
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    8
    Идеи? И мислење, дали би му се промениле чувствата кон мене?

15. lackygirl

lackygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    6.749
    Допаѓања:
    23.267
    Јас никогаш не би го направила тоа :x и мислам дека со тоа може да ми се разниша врската, а и повторувам НЕМА ШАНСА :x браво за храброста

На nice-girl му/ѝ се допаѓа ова.
  16. budala.sum-pa.sto

budala.sum-pa.sto Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    199
    Aко си спремна на таков чекор само напред. Иначе да можеш и преку орален да закачиш нешто :)

17. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    Ај премини на варијанта СТРИПТИЗ ;)

На lackygirl му/ѝ се допаѓа ова.
  18. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    821
    Па ти најубаво си го знаеш дечко ти, така да што и да кажеме ние може да е грешка.Се зависи од тоа каков е тој.Јас за мојот да си кажам....ќе смени, не е толку модернизиран да кажам.. :lol:

19. nice-girl

nice-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    8 февруари 2010
    Пораки:
    589
    Допаѓања:
    256
    а можеш и вака - секси долна облека ...музиче,винце...свеќи :)

20. unknown

unknown Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2010
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    8
    Во врска сме пет години,од мали сме заедно,не бил со друга и затоа сакав да му пружам двојно задоволство,иако не сум сто насто сигурна дека после тоа ќе ни биде исто...