Незнам кај да пишам. Сабајле кога бев да мокрам, осетив тапа болка на десниот јајник. Зошто би можело да е така? Можно е од што сум "трпела" преку ноќта?
Zdravo. Dali posle mokrenje na maskoto na rakata moze da mu ostane sperma. T.e dali se laci sperma pri mokrenje i dali posti sanasa za bremenost ako posle so rakata posle mokrenjeto ja trie vaginata?
Здраво женски, имав односи со дечко ми на почетокот на месецот, почнавме без заштита па ставивме, сврши надвор од мене, јас требаше да добијам пред 10 дена но уште немам. Што мислите ? Инакууу, не секогаш ми доаѓа на време, ама сега се чуствувам малку исплашено. Имам болки и во јајниците, не знам да не е дека преку вечер ми се оди во тоалет а не станувам.
Женски, невиноста ја изгубив неделава во понеделникот и од тогаш секој втор ден имаме секс дека ми е нешто ново и интересно хахахахах до сега имавме 3 пати, ама имам прашање да не не е убаво дека сум почетник толку често?
Здраво девојки.. Пред 3 дена, со пап тест ми е дијагностицирана бактерија Гарднерелла. Почнав со терапија на антибиотик флажил и вагиналетки мериола.. Но, чувствувам подуеност и мала тапа болка од време на време, наутро и откако ќе ја ставам вагиналетката.. Некоја девојка да сподели искуство со оваа бактерија?
Мене ми помогна Флажилот, меѓутоа од други имам слушнато дека стварал тегоби во желудникот. Јас немав таков проблем, но земав и пробиотик, многу е важно да го пиеш ако земаш антибиотик.