Nadvor svrsi ama vo kondomot imase uste sperma dodeka imavme odnosi.. A dali posle eden den moze da pokaze dali sum bremena?
Mene menstruacijata ne mi bese zaredena. Pred neklk meseci pocna da mi doaga na edna data ama pak doaga ili porano ili podocna
Како бе еднаш употребен кондом пак сте го искористиле? за дали си бремена ќе си направиш тест ако ти доцни. Али нареден пат ако немате кондоми не си играјте со здравјето. И го искористивте тој сврши во него и што го испразнивте и пак со истиот
Мислев дека до сега се сум прочитал и видел на форумов. Ама да се користи еден кондом два пати, богами до сега немав. Браво.
И после возрасните ќе се бунат на децата не им требало сексуално образование. Им треба и тоа како им треба И јас мислев имам cè прочитано на форумов, ама ова е врв Да видиш, да не веруваш е работава
Zdravo, koga ke go stavi vo mene i koga ke go izvadi se ima nesto belo gusto po penisot ? Za sto stanuva zbor ?
na penisot e toa belo, ne koristime kondom, go stavi i go izvadi vednas i vednas ima takvo belo gusto po celiot penis
Здраво. Дали абортус може да се направи во клиника во друг град од оној кој ми е на лична карта како место на живеење, потребна е дополнителна документација или нема врска? П.С. некој да не има имформација дали клиниките се снабдени со апчиња за медикаментен абортус со оглед на тоа што измени во законот има од минатата година? Поздрав
Кога женско ќе се напали, станува влажна и некогаш и кај некои тоа е густо и бело... како ова не го знаеш за сопственото тело?