Пријави ги таквите пораки, за да може @RainBow да види и да ги банира тие членови. Бидејќи таквото нивно однесување е спротивно на правилата на овој форум.
Ако не можеш да го победиш стравот, не е лошо да разговараш со психолог. Тука сите ќе ти речиме дека нема потреба за страв, ако користите кондом и не свршува дури е во тебе(иако има кондом), ама и сама го знаеш тоа. Е сега првиот пат е стресен за сите. Сите претходно сме чуле 'хорор' приказни, а всушност, не боли кузнај колку... Повеќе е uncomfortable. Се' што ти треба е да си возбудена асолно, лубрицирана и желна. А тоа само партнерот може да ти го 'обезбеди'. Ко ќе ти дојди 'да му се џитниш', тогаш имајте секс. Не го планирајте унапред. Никој не може да се попали на дугме и по нарачка.
Како да забренам побрзо? Некоја подобра поза или нема врска? Колку често треба да имаме секс да се фати плодот? Фала
Не знам колку години имаш , ние можеме само мислење да ти даваме а останати мајки најубо ќе ти советуваа Јас колку што знам на основните работи... т.е се 1: Посетете го вашиот лекар 2: Направете план за здрава бременост 3: Дознајте кога имате овулација 4: Имајте секс во вистинското време 5: Дајте и поттик на спермата 6. Позите најмногу се практитуваа мисионерка или кучешка поза.
После односи имам крварење ова прв пат ми се случува, имам скоро одено на гениколог се беше во ред, што може да е причина
Здраво девојки, имам прашање до вас... Пред 5 дена имавме однос со дечко ми што не заврши баш најдобро. Кондомот пукна и тој сврши во мене. Земав контрацепциска таблета (по 8 часа) , инаку сето тоа се случи 7 дена пред терминот за менструација. Поминаа веќе 5 дена, а како што прочитав на упатството треба да ми дојде барем 5 дена по испиената таблета, но сеуште ништо. Дали има некој искуство или да сте по упатени во таа тема па да ми кажете што како колку да се успокојам? ОДНОСНО, дали има шанси да сум бремена? Неможам раат да спијам. Ви благодарам однапред
Можеби е глупаво прашањево, но морам да прашам, ве молам без напаѓање До мај пиев контрацептиви и добив менструација на 24.5. Јуни престанав да пијам и имав однос само еднаш со кондом и добив на 25.6. Овој месец еве ми доцни веќе 3 дена. Што можи да е проблемот?
Здраво женски со дечко ми кога имаме секс во мисионерка или доги кога ќе го ставил цел многу ме боли од левата страна што може да е
Епа ќе му кажеш нема доги и нека не го набутува до крај... што животни имате за дечковци еве не знам..без осет.