Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. Kalaaa

Kalaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2010
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    17

hahhahahahahhhahahahahaha глумење? за какво глумење збориш мила моја free? и од кај пак ти се наоѓаш во туѓи мислења? што си ти нешто адвокат на форумов? ај get a life и не замарај оди нешто попаметно прави на 28 години... ;)

2. Morkov4e

Morkov4e Истакнат член

Се зачлени на:
    27 февруари 2010
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    5

pA SIGURNO ONA IMA POISE RAZVIEN MOZOK OD TVOJT I IMA NEKOE POINTELIGENTNO I POINTELEKTUALNO RAZMISLUVANJE I GLEDISHTE VO ZIVOTOT OD TEBE KALAAA...ZATOA AKO MISLIS DA POMOGNES NA NEKOJ,POMOGNI MU,A NE SAMO DA NABACUVAS DEKA SMARAAT ILI TAKA NESTO...AKO TI SMETA NEKOJ SO NEGOVITE POSTOVI EDNOSTAVNO ODBEGNUVAJ GO....

I NEMOJ DA JA NAPAGAS FREE

На lloovvee му/ѝ се допаѓа ова.
  3. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.461
    Morkov4e што направи со тестот за бременост, ако има нешто ново чекаме да не известиш. :D

4. Kalaaa

Kalaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2010
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    17
    хахахахахахахахахахаххаха тежок очај :D :D :D :D :D :D :D :D :D

5. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Не практикувам да пишувам оф-топик, ама ме испровоцира.
    За какво глумење? Самата имаш напишано во твојот пост ГЛУМИМЕ, што е прво лице множина. Ваљда тоа ти е јасно.
    А не ми е јасно кај најде ти да и викаш гет а лајф кога и самата се смеша тука дека некој го труел форумов со мислења.
    Доста незрело за твоите 20.

На Diamond му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Morkov4e

Morkov4e Истакнат член

Се зачлени на:
    27 февруари 2010
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    5
    Irence bev vcera i pazi molim te ginekologot zema da me pregleduva so klasicen uz,neli koga te macka na stomak i ti seta so toa nekoe aparatce.....umesto da me gleda so vaginalno eho,zasto daleku poznato e deka i najmala bremenost moze da se vidi preku vaginalno eho,a za klasicen ultrazvuk mora da cekam bar uste 2 nedeli da bi mozela da vidi ona barem mala tocka....
    i se razbira mi kaza deka nemoze uste da vidi bremenost,no da dojdam pak za edno 7 dena...a jas ke idam za 10 dena za da moze da vidi...
    i mi kaza za testot deka e negativen,a ja poznavam mn zeni koi imaat po dve deca i oni sami kazuvaat deka koga se pojavuva mala bleda crtica i taa se zema predvid,a mene dva pati mi se pojavija dve crti na testot...
    ali nema problem,ke pocekam uste 10 dena,samo mn sum nestrpliva pa se nerviram:)))

pozdrav4e golemo do free,irenna i site ostanati na forumov

7. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    2.391
    Допаѓања:
    1.115
    Морковче а да го прочиташ ти убаво упатството од тестот може таму пишува за таа бледа линија.Јас имав правено тест за бременост, таков како најгорниот на сликата

и во упатството пишуваше дека е можно да се појави бледа линија и дека тоа е показател на слабопозитивна бременост т.е дека личноста е во првите недела-две од бременоста. Ти таков ли тест правеше ? Па можно е и да си бремена. Не сакам да ти давам лажни надежи ( ако не си ).Поздрав и ти посакувам се најдобро.

Прикачени фајлови:

8. Morkov4e

Morkov4e Истакнат член

Се зачлени на:
    27 февруари 2010
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    5
    fala ti Unfaithful18,drago mi e sto spodeli so mene vo pogled na testotovite i sto odvoi vremee i ti da se pozanimavas so mojot problem:)
    ja sum svesna deka sum trudna,prvo zatoa sto dva pati imam dve crti,a taa drugata crta ne padna od nebo,vtoro imam visoka bazalna temperatura sekoe utro 37,2 C,a prethodnite 10 dena bese 37,1 C,sea se pokaci,i treto mi kasni skoro 8 dena,polni 7 dena i eve denes 8 den...
    jas pravev BABYRAPID test i imam dosta zeni prasano i mn od niv mi imaat kazano deka koga bile trudni pravele test i edvaj se videla drugata crta a bile trudni...
    Kaj mene e mala bremenosta,seuste e na pocetokot i zatoa ima malo nivo prisustvo na toj HCG hormon...
    ja znam deka sum bremena,osekam,ali ajde ke pocekam uste dve nedeli za da moze da me vidi na ultrazvuk..

pozdravcinja do siteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

9. Bokicka

Bokicka Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    691
    Допаѓања:
    690
    Морковче, само што ги прочитав твоите постови и само сакам да ти кажам со среќа, дај Боже да си трудна, да си родиш најубаво детенце и да си уживаш во животот со дечко ти(иден сопруг), без да се замараш. Ме испровоцираа неколку постови за да ти пишам, затоа што мислам дека иако си млада 19 години, сепак јас мислам дека бракот и детето се благослов, а времето кога терба да се случат е индивидуално и за секого различно. Поздрав до тебе најголем, па пиши како се одвива ситуацијата :) :) :)

10. Morkov4e

Morkov4e Истакнат член

Се зачлени на:
    27 февруари 2010
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    5
    FALA TI NAJMNOGU ZA TVOJOV POST I DA ZNAES MN MI ZNACI.....

POZDRAV NAJGOLEM DO TEBE BOKICKA,,kako i do FREE.IRENNA,UNFAITFUL18...

11. ROSII

ROSII Истакнат член

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    261
    Допаѓања:
    225

12. Kalaaa

Kalaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2010
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    17
    боже ај најдете си реални пријателки а не виртуелни многу се напињате вака скокате ко прле пред магаре хахахаххаххахаха :D :D :D :D :D :D :D

13. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.065
    Допаѓања:
    66.828
    Добро бе Кала дај опрај се малку ај молим те. Ако не те занима ќути си. Секој си прави како му одговара. Си прашало девојчето си добило совет. Ти испаѓаш магарето во ситуацијава. Ајде chill и пишуј си кај што ти одговара. Морковче ако биднало и од мене со среќа ;)

На Diamond и haha им се допаѓа ова.
  14. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    баш сега читам и стварно калааа што е ова од тебе, па ако не ти се допаѓа не пишувај воопшто :?
    инаку морковче честито и од мене трудно сииииии :worried:hock: :D не се секирај со лесно нека е :)

15. Morkov4e

Morkov4e Истакнат член

Се зачлени на:
    27 февруари 2010
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    5
    FALA NA SITE ZA PODRZKATA I ZA POMOSTA,MN MI ZNACI NAJISKRENO VI KAZUVAM...
    SE RAZBIRA STOM NEKOJA OD VAS IMA PROBLEM A JA MOZAM DA POMOGNAM SO NEKOJ SOVET ILI NEKOPJ PRIMER,TUKA SUM VO SEKOE VREME..

A INACE NEMOJTE DA OBRNUVATE VNIMANIE NA DOTICNATA KALAAA,SE GLEDA DEKA DEVOJKATA E DOSTA NESOZREANA OSOBENO VO POGLED NA INTELEKTUALNO GLEDISHTE...

POZDRAVCINJA DO SITE OSOBENO DO:FREE,BOKICKA,ROSII,UNFAITFUL18,IRENNA,RAINBOW I SITE OSTANATI

16. lavce

lavce Истакнат член

Се зачлени на:
    24 ноември 2009
    Пораки:
    158
    Допаѓања:
    36
    Морковче Честито ;)

17. maca.81

maca.81 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2010
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    21
    Morkov4e,
    Нема да ти кажам со среќа предвреме, само ке ти кажам дека очекувам позитивни резултати :)
    Пиши нестрплива сум !!!
    И девојки дај не обрнувајте внимание на личности кои не се доследни за вашите коментари, колку повеќе им се придава значење толку повеќе скокаат.
    Поздрав до сите а најголем до тебе Morkov4e ;)

18. Morkov4e

Morkov4e Истакнат член

Се зачлени на:
    27 февруари 2010
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    5
    i jas isto mislam deka e pozitivno,ali eve ke pocekam do ponedelnik,ke napravam uste eden test,i togas ke pokaze poubavo vidliva crtica...fala na site koi se so mene i koi mi se podrska....

POZDRAVCINJA DO SITE OSOBENO DO:FREE,BOKICKA,ROSII,UNFAITFUL18,IRENNA,RAINBOW ,LAVCE,MACA81 I SITE OSTANATI :)

19. Kalaaa

Kalaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2010
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    17
    јас се замарам?? јас напишав еден пост, скокнавте 10 во одбрана на морковче како јас којзнае што да и напишав и што треба јас да ќутам??? ова е форум луѓе, секој си има различно мислење, ако на некого не му се свиѓа моето мислење не мора да скока у напад, јас напишав дека е досадна морковче што пишува на секоја можна тема за еден ист проблем а не ја навредив или слично. A башка кога сите би размислувале исто, не оставаме простор за разговор така? поздрав ;)

20. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Па и тебе ако не те бендисало тоа на Морковче, не си морала да скокаш во напад. Можеше само да го игнорираш.

И доста веќе. Оф-топик сме.