Итнооо женски, кај сум анксиозна па и ова требаше да се појави. Се бричев доле, и забележав тврдо топче на препонот од левата страна, до сега не ме болеше, ама кога видов дека имам топче почна да ме боли од помисла да не е нешто страшно, вака прв пат ми се случува.. Пред тоа ми се имаше појавено на вратот и брадавицата, ништо не беше.. Искуствоооо????
Можно да е водена циста, не сум сигурна но од искуство и јас имав слична ситуација се советував со фармацевт ми кажаа да се мачкам со масло од кантарион и ми пукна за 3 дена, исто можеш да користиш и Канестен крема, не е ништо страшно
Здраво Имам едно прашање. На мм му се кондилома, јас закажав на гинеколог ама не ме држи место, страв ми е да имам HPV. Има некој слично искуство да сподели?
Здраво ме интересира колку долго живеат сперматозоидите на надворешна површина т.е на половиот орган на машкото од како ке сврши, бидејќи дечко ми сврши на мојо стомак ама после од прилика 10-15 минути имавме повторно односи
Јас купувам кондоми од аптека.А за незгодно,незгодно ми е особено ако се погоди некој маж во аптеката.Шо би рекол еден другар ко ќе купваш кобдоми те гледаат како нив да сакаш да ги ебеш.Еднаш тој ми даде кондом.Ама јас за мастурбација го искористив.Го ставав врз дезодорансот.Тогаш немав пластичен хаха. Инаку имам и лубрикант дурекс син.
Zdravo imam edno prasanje ako znae nekoj da mi pomogne 2 deneli opprilika imam mnogu belo pranje bev na genikolog vo remedika kaj dr. Simonida Kotlarova me pregleda I bris se e okej mi rece deka sum mnogu preladena da pijam uvin caj 2 sholji na den so 2 kesicki piam 4dena vise no ne mi proagja da ne go imala nekoja istiot problem ? A lekovi nisto ne mi dade
Треба да ти даде вагиналетки да ти се исчисти инфекцијата. Направи си и пап тест, со брис не се покажува кандида или друга спб.
Ох девојче... од искуство ти го кажувам ова ..Си била некогаш на гинеколог? Каква врска има дека не си чепната со месеци? Па и сама кажуваш дека цел живот го имаш проблемов.. Кај немате врска , кај само нешто да се кажува. Твој проблем, сакаш оди , сакаш не.