Луѓе значи ќе си пукнам од мака. Цела година сексот е мизерија. Дали десет пати сме се исексале саглам. Нему му паѓа брзо, мек му е по две три минути ебење, цела година само доги и јас врз него се ебеме... Поинаку не можел, ниско му било, му паѓал.. Разговарано милион пати, е него не му било убаво вака ама што да правел, не знаел што му е. Некако како да не сака да си го реши проблемот. Неможам со сила да го носам на лекар. Се нервирам жими све. Сакам и јас да уживам. Не знам што да правам ни што да мислам.
Ако не знае што му е постои уролог, нека оди и нека види што му е. А ти слободно купи си вибратор, ако не сака да оди на лекар
А да пробате некои новитети?Со role play?Некоја музика за во такви моменти? Мене од Fifthy Shades of grey i 365 days soundtrackovite баш ми се во такви моменти. Lap dance?Свеќи нешто романтика, да пробате во јавност или такво некое место што не е дома за да добие малце адреналин успат? И нека оди на лекар стварно. Или може и до мозокот да им е.Мене ми се има случено ХАХААХХАХАХАХА му падна, и ми кажа пошто размислувал што сум правела пред него.. И му падна ради тоа.Се избедирал братот.. И до психата може да е
Пробав со секси долна облека, подвдзоци, бј таква му правев. Успеа неколку пати и толку. А и не сакам јас да бидам доминантна за него да му удоволувам само, а јас незадоволена нонстоп. Не може бе јас да п*шам кур тој да не лижи пичка. Не би рекла дека не му се свиѓам. И згодна сум и убава, ама ако неќе да си го најде проблемот глупо е да му речам дека неќам секс додека не си го реши? Размислував за вибратор ама сакам саглам конекција со маж...
а се слагам за орал. Нема јазик нема бџ. Фер плеј,Маживе се на готово сакаат, а ништо да не дадат освен к. не може така, и ние треба да уживаме, поготово што имаме дупло повеќе нервни завшетоци од нив кај клиторисот и е Не е глупаво иначе, човек си, и ти имаш потреби итн.Ама за да не е грубо ,,дур не се средиш нема секс" Кажи му (бар ја вака би рекла):Мислам дека треба да одмориме од односи, додека да го најдеш проблемот и решението, да не се мачиме и да се нервираме ни јас ни ти.Нема поента.Не се чувствувам задоволено колку и да сакам да се постигне тој момент.Не викам дека ми е лошо со тебе, но мора да поработиш на проблемот.
Како што гледаш тоа не е единствениот проблем меѓу вас кој што треба да го реши, туку постојат и други проблеми, и по мене најголемиот од сите е тоа што е себичен и гледа за свое задоволство, наместо да го стави твоето приоритетно. И ова пред се е карактерна маана која не треба никој да си ја дозволи. Не знам искрено како ќе го решите проблемот, затоа што проблемот е целосно во него, и ако тој не сака, а како што гледаш не сака, тогаш не може да се најде решение, за жал.
Јас не можам да сфатам како не може да лиже. Тоа е дел од сексот кој секој маж треба да и го пружува на неговата партнерка.
Кажи му што те возбудува, води го. Ти си го познаваш најдобро телото и знаеш што ти е убаво. Кажи му го тоа. Ако не бива, нека бара совет од доктор за неговиот проблем.
Toa e erotika za zeni ne za mazi … no sepak sigurno ima nesto drugo sto bi go vozbudili treba iskreno da se razgovara … nekoj roleplay, dirtytalk … ako i toa ne pomaga … i nejki na lekar , vijagra ili vibrator … ili “komsija”
Зошто одма мора да е здравствен проблем? Можно е и да нема доволно привлечност и емоции меѓу вас. Колку и да не сакаме да прифатиме, тоа е реалноста. Познавам девојка што цело време се жалеше од сексот и на крај сфати дека не постои никаква хемија и љубов и едниставно дека ништо не постои меѓу нив. Раскина и веридба.