1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. Tamarkaa

Tamarkaa Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2015
    Пораки:
    188
    Допаѓања:
    141
    Вака со дечко ми сме заедно година и нешто, и вчера баш ми призна нешто што го мачело подолго време и за кое не знаел дали е нормално или нешто не било океј со него. Го почна муабетот со тоа дека бил сигурен дека ме сака, дека нема да сака некоја друга како мене и дека бил убеден дека врската што јас и он ја имаме немало да ја најде на друго место. Проблемот е што он кога ќе видел некоја атрактивна девојка на улица чувствувал инстинкти ајде да се изразам во буквална смисла на зборот сакал да ја е*е и ништо повеќе, не дека таа му се свиѓа и мисли на нејзе и ме би ме варал него само дека му се случувало тоа доста често. Пробувам да се фокусирам моментално на факс ама после ова на ништо друго не можам, па би сакала даслушнам мислење од некој што можеби има сличноискуство како моето.

2. FridaodaMk

FridaodaMk Популарен член

Се зачлени на:
    28 јули 2020
    Пораки:
    3.315
    Допаѓања:
    11.731
    Барем бил искрен и ти кажал отворено. За мене ова не би било ок затоа што секогаш мислите би ми биле фокусирани кон тоа да не му се допаднала некоја па ме изневерил. После таква изјава колку и да е отворено кажана, без криење, врската тешко дека ќе ви биди како претходно. Кај тебе стално ќе има сомнеж. А и реално не е во ред да си со некој во врска, а да те пали некоја типка што си ја видел на улица. Многу нестабилно и неизживеано ми делува со таквата изјава

На Eli*Eli*Eli и Reina.Gitana им се допаѓа ова.
  3. Tamarkaa

Tamarkaa Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2015
    Пораки:
    188
    Допаѓања:
    141
    Многу ми е тешко, зборев со него сега на телефон и за прв пат досега го слушнав како плаче и знам дека му е тешко со тоа што сам вика дека ќе разберел да не ме сака, а проблемот е тоа што многу ме сакал и пак му се дешавале овие работи...

4. Annaa93

Annaa93 Активен член

Се зачлени на:
    23 септември 2021
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    29
    Девојки ми треба ваш совет.... со мм сме во брак 5 години а заедно сме 11 години.. он ми е прв и единствен хахах освен со него не сум била со никој друг...односи имаме од кога сме заедно после некој месец од кога почнавме .... и ајде да скратам сакам да побарам совет ... имаме дете више 3 години е после пораѓајот ја со мм неможам да се опуштам како порано може бидејќи не се чусвувам више привлечна како порано стомакот ми е цел стрии збрчкан не ми е убаво... дури чуствувам и срам од него неможжам како порано да му пријдам гушнам бакнам да легнам до него неможам да се опуштам никако ако он не ме задре ја не ни го задевам за секс се додека он не почне прв незнам како да се опуштам ... до сеа скоро живеевме во заедница со неговите и ај мислев од тоа неможам да се опуштам но више два месеца сме сами во свој стан и сакам да сменам се сеа кога сме сами ама неможам да се опуштам пак неможам да му пријдам да го задрам макар и да легнам до него немора да имаме секс само онака гушнати да си лежиме како порано пред да имаме дете ... сакам да го гушнам легнам до него дури и бацам ама некакако да се опуштам сум толку мн стегната и тоа ми ставра нервоза...он мн пати ми вика зш не дојдеш не ме бациш гушнеш да осетам дека ме сакаш а го сакам и тоа многу неможам да замислам да бидам со друг ...и последниве 3 годни однсои се послабо имаме а у последно време имам желба за се почесто да имаме дури и тоа ми е срам да му го кажам.. ја незнам што стана со мене порано не бев до овој степен стегната бев мн поопуштена со него ама сеа мн дури се срамам и од самата себе и друг проблем освен сето ова до сеа немам пушено хахах а он мн често ми вика ај испуши ми го ама неможам и само го одбивам и тоа неможам никако да го направам искрено незнам ни како ни па да се опуштам... ве молам совет како да сменам како да се опуштам ....

На Snowy45 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. KiT

KiT Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2012
    Пораки:
    1.332
    Допаѓања:
    7.568
    Потполно те разбирам, но мажот ти сигурно е свесен дека после пораѓајот женското тело се менува и верувај, не му смета!! Благодарен е што си му го дала најубавиот подарок детенцето ваше и крај краева не ги ни забележува твоите недостатоци. Гушни си го мажот ти и не се замарај, пробај да се опуштиш и разговарај со него, отвори се и кажи како се осеќаш и поради што. Љубовта е посилна од се :muscle: :inlove::inlove: :hug:

На Annaa93 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Anastasia9228

Anastasia9228 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2020
    Пораки:
    429
    Допаѓања:
    542
    Sho ne e normalno jas od 13 godini bez prestan imam samo pred da dobijam i koga sum vo ovulacija imam mnogu ama cel zivot od kako dobiv imam bez prestan. Normalno e toa ja procistuva vnatresnosta na vaginata. Dokolku e belo e dobro, a dokolku otide kon zoltenikavo kafeno odma na ginekolog...

7. Kjara15

Kjara15 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2017
    Пораки:
    990
    Допаѓања:
    710
    Девојки бевме на викенд со дечкото и заприметив дека у несесерот каде шо му стоеше козметиката, кондомите и такви работи имаше некое мало шишенце од некои 2-3мл, а не беше парфем или нешо така. После тоа кога јас отидов до тоалет, на огледалото го заприметив дека си ги лиже прстите. Знам дека може ќе ви е хумористично али стварно сум на зорт. :wasntme:

8. Kjara15

Kjara15 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2017
    Пораки:
    990
    Допаѓања:
    710
    Не би требало зашо бевме у грција на викенд. Граници ау бау… А и нешо како течност вајда беше, у такво шишенце беше. Не знам шо да мислам.

9. Dentina

Dentina Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.816
    Допаѓања:
    39.439
    Да го прашаш на пример?:wasntme:

На Kjara15 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Сара Лав

Сара Лав Истакнат член

Се зачлени на:
    17 мај 2021
    Пораки:
    532
    Допаѓања:
    1.352
    Не дека е хумористично, не ме разбирај погрешно но која од нас тука би знаела што лижел од прстите и зошто ги лижел:D Мислам си ги лижел прстите:?: и? Границите немаат врска со носењето дрога, а ти најдобро треба да си го знаеш и секако ќе видиш дали има промена во однесување и расположение.
    А најпаметно е да си го прашаш! Секое добро:)

11. Kjara15

Kjara15 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2017
    Пораки:
    990
    Допаѓања:
    710
    Не дека би знаеле точно него шо ви паѓа на памет. Благодарам :)

12. СуперДевојка

СуперДевојка Популарен член

Се зачлени на:
    28 март 2017
    Пораки:
    2.849
    Допаѓања:
    17.190
    Можда некоја супстанца за потенција.

13. Anastasia9228

Се зачлени на:
    20 ноември 2020
    Пораки:
    429
    Допаѓања:
    542
    Mozi kandida da se javi bez pricina da e seksualen odnos bez kondom? Primer koristime sekogas zastita ama jas momentalno cuvstvuvam cesanje koga ke se izmijam so kamilica mi pominuva malku i posle pak...

14. anggell

anggell Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2011
    Пораки:
    5.426
    Допаѓања:
    10.467
    Се јавува и поради инфекција, намален имунитет..

На Anastasia9228 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Anastasia9228

Се зачлени на:
    20 ноември 2020
    Пораки:
    429
    Допаѓања:
    542
    Sto da zemam za da pomini?

16. anggell

anggell Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2011
    Пораки:
    5.426
    Допаѓања:
    10.467
    Одмивај се со камилица и сода бикарбона, еднаш со камилица, еднаш со сода бикарбона наизменично во текот на денот, и маст канестен од аптека.
    Колку долго ти трае? Ако не е многу и ако не е внатрешно ќе помине и со ова. Јас пред година и нешто за прв пат имав ќе полудев мислам, добро е што траеше 2,3 дена.
    Доколку е подолго посети гинеколог, можеби треба вагиналети, ќе ти препише некои.
    И немој со многу топла вода да се одмиваш, дополнително ќе ти се зголеми чешањето, со млака вода.

17. Anastasia9228

Се зачлени на:
    20 ноември 2020
    Пораки:
    429
    Допаѓања:
    542
    Ne e dolgo ama praj pomini po dva meseci pak...

На anggell му/ѝ се допаѓа ова.
  18. anggell

anggell Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2011
    Пораки:
    5.426
    Допаѓања:
    10.467
    Посети гинеколог, да не си направиш подлабок проблем ако не се третира како што треба.

На Anastasia9228 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Meddy

Meddy Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2021
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    481
    Sekerite simni gi na minimum ne jadi mn blago odbegavaj mleko
    Pij povekje jogurt
    Mozes da stavas vo higienska vloska betadin ako imas taka da sedis malku vreme moze da ti pomogne
    İli jogurt pa da prespies so toa
    Mij se so kamilica soda odrzuvaj higiena i vidi odkoga ke se izmies suvo da e dolu suvi gaki skroz pamucni i ispereni na 60 90 ako mozes ovaj period i ispeglajg
    Ako e nadvoresno samo ke ti olesne i ke pomine a ako te maci povekje vreme odi na doktor

На Anastasia9228 и Arjanit2021 им се допаѓа ова.
  20. LadyLollypop

LadyLollypop Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2019
    Пораки:
    1.121
    Допаѓања:
    5.407
    Нормално е да ти се смени телото, па и стрии да имаш не е ништо страшно, засакај го своето тело затоа што си НАЈУБАВА таква каква што си!
    Не мисли на тоа како изгледаш, мт нема ни да ти ги примети стриите за време на сексот ;)
    И разговарај искрено со него како се чувствуваш.

А за пушењето страв ти е ради тоа што не знаеш или ти е гадна помислата?

На WildMk, Принцезичка1, Snowflake97 и 5 други им се допаѓа ова.