@pikachuismybaby ќе те цитирам овде за да не изгуби смисла таа тема кај што е коментаров. Ти благодарам многу. Сакам да прашам уште нешто. Како можам да проверам сама дали имам химен или не без да ставам прсти внатре?
Здраво, Сакам нешто да прашам и ваше мислење сакам Вчера вечер кај 2 часот се разбудив,и кога се разбудив осетив не пријатно чуство во боксерките кога видов мојот алат (пенис) имаше исфрлено сперма како е можно само од себе да исфрли сперма без да вршам маструбација??
Сама неможеш никако освен да ставиш прст а и да ставиш ќе те боли и нема да можеш да издржиш ни на врвот да го пикнеш (барем во мојот случај е така) најубаво на гинеколог ќе ти кажат се, се дешава некогаш хименот да пукне и од балет, вежбање, возење точак ама ретки случаеви се, ако не си осетила никаква болка немаш гајле на место си е
Девојки, ако може да ми предложите некои производи за интимна хигиена. Пробав од Авон и од Нивеа ама ми прават многу иритација и врвенило.. Help
Ги има во dm, околу 100 денари се плус/минус, често и на попуст ги ставаат, досега сум немала никаква иритација од овие. Сапун не би препорачала од причина што може да ја пресуши кожата што ионака е сензитивна, па тоа да води до дополнителни проблеми како инфекции и воспаление.
Искрено досега од синиот имам користено само бидејќи нема парфем (не ми се ризикуваше со другите, мислам имаат парфем во составот жолтиот и розовиот).
Никако обичен сапун па макар и бебешки. Имаат многу поголема ph вредност отколку нормалната на интимната зона. Јас сум задоволна од овој, го има во Зегин. Има ph 4 вредност што е соодветно и не ми направил никаков проблем досега. А со други производи сум имала, периодично.
Јас сум многу задоволна од овој. Почнав да го користам по препорака на гинеколог, па од тогаш сум немала проблем. Исто и тој на FreezyDerm е супер.
Јас од jessa розовиот го користам. Пробај од jessa, а претходно го користев овај али сакав да сменам, исто ми беше добар немав никаков проблем
Гинеколози не препорачуваат никакво средство за интимните зони, напротив строго забрануваат нивно користење, дури и сапун не треба да се користи, само и исклучиво вода
Како и женските така и ние машките имаме интимни прашања бидејќи проблемот е поврзан со машкоста би сакал тоа да го разговараме во порака но само со полнолетни членови.