1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. Meddy

Meddy Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2021
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    481
    Kaj mozam da ja najdam? İ koja cena e odprilika?

На FancyGirl*, slatkickamala и Anaksunamoon им се допаѓа ова.
  2. Anaksunamoon

Anaksunamoon Популарен член

Се зачлени на:
    28 јануари 2016
    Пораки:
    720
    Допаѓања:
    1.838
    Во аптека, од 400-500 ден.

На Vraloma, FancyGirl*, slatkickamala и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. luxyry22

luxyry22 Нов член

Се зачлени на:
    24 ноември 2021
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    4
    Сакам да прашам од по искусни се соочувам со една дилема.
    Имав анален секс со девојката и ејакуирав во нејзе, поради несмасност дел од спермата истече и се разлеа врз вагината па која е веројатноста да дојде до бременост?
    ( да се земе во предвид дека веднаш девојката де истушира а и веднаш се. избриша исто така девојката е невина, немала вагинален однос до сега и во моментот на односот беше на 10 пред циклус )

На slatkickamala му/ѝ се допаѓа ова.
  4. slatkickamala

slatkickamala Активен член

Се зачлени на:
    11 април 2021
    Пораки:
    154
    Допаѓања:
    79

Мислам дека нема шанси штом е невина

5. gold.unicorn

gold.unicorn Активен член

Се зачлени на:
    19 март 2021
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    30
    Нема шанси да забремени ако не ејакулираш во неа, била невина или не.

6. FridaodaMk

FridaodaMk Популарен член

Се зачлени на:
    28 јули 2020
    Пораки:
    3.315
    Допаѓања:
    11.731
    Добро бе имате секс, а ни малку не сте прогуглале и не сте се едуцирале, па уште и анален. Нема да е бремена уживај си. Неедуцирана младина. Дечко нареден пат пред да имаш однос жити се прочитај имаш голема достапност на информации

На Butterfly1107, Snowflake97, deskarada и 5 други им се допаѓа ова.
  7. cresa-jagoda

cresa-jagoda Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јуни 2012
    Пораки:
    8.263
    Допаѓања:
    34.560
    А ни малку не си загрижен што имаш анален секс без кондом...

На Butterfly1107, elimkd, Teofil и 4 други им се допаѓа ова.
  8. luxyry22

luxyry22 Нов член

Се зачлени на:
    24 ноември 2021
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    4

Јас знам дека од анален секс нема опасност од бременост, прашањето ми е дали би можело да дојде до бременост поради тоа што од аналниот отвор спермата се излеа надоле накај вагината

На slatkickamala му/ѝ се допаѓа ова.
  9. FridaodaMk

FridaodaMk Популарен член

Се зачлени на:
    28 јули 2020
    Пораки:
    3.315
    Допаѓања:
    11.731
    (facepalm)

На TheDongerino, KittyAgnes, cresa-jagoda и 2 други им се допаѓа ова.
  10. Mikha4

Mikha4 Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2018
    Пораки:
    1.899
    Допаѓања:
    6.267
    Важно е невина :!:

На Butterfly1107, elimkd, cresa-jagoda и 2 други им се допаѓа ова.
  11. KiT

KiT Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2012
    Пораки:
    1.332
    Допаѓања:
    7.568
    Осудувања колку сакаш.. (facepalm) Спермата иако отишла накај вагиналниот отвор, сепак не е во вагината ништо страшно. И нели доколку е невина, неможе хименот да се скине и да навлезе внатре спермата. Уживај и памет у глава нареден пат. :rofl:

12. bliznak rock

bliznak rock Активен член

Се зачлени на:
    31 мај 2021
    Пораки:
    159
    Допаѓања:
    56
    Абе тролче едно ццццц.....

13. luxyry22

luxyry22 Нов член

Се зачлени на:
    24 ноември 2021
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    4

Фала ти многу на јасниот одговор

На KiT му/ѝ се допаѓа ова.
  14. - prettty-girl-

- prettty-girl- Активен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2021
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    8
    Здраво. Пишувам овде затоа што не знаеме веќе каде да се обратиме. Дечко ми за време на сексуален однос има проблем со задржување на ерекција понекогаш и воопшто за добивање ерекција. Не се случува секој пат но се случува се почесто до тој степен да ни ствара паника а до некаден и фрустрација. На оваа тема се разговара отворено и има посетено уролог. Е сега проблемот е што урологот вели се е океј као низ шала,валјда треба се опуштиш малку млад си ти. Не го праќа на никакви испитувања (тој сакаше да испита тестостерон ). Не се работи за непривлекување или до посекси долна облека. Исто не е фактор заморот или расположението бидејќи се случува ептен во рандом ситуации каде што "сите овци ни се на број" . По негово кажување жебата за секс е сеуште иста но после се чуствува разочарано и нагонот за секс како да му е намален. Со негови зборови " Сеуште сакам исто секс но не сакам да те разочарам или да бидеш незадоволна па не почнувам ништо" .Во план е да посети приватен уролог кога ќе има простор од работа но дотогаш некој совет или искуство некој да сподели со сличен проблем. Прочитав нешто за апчиња на природна база за зголемување на ниво на тестостерон доколку некој знае име и каде може да се најдат би ми било од корист. Исто предлог за приватен уролог по можност во Скопје. Се надевам на било каков одговор или утеха бидејќи сакам да му помогнам и на партнерот а воедно и јас да си ја смирам душичката дека се средува проблемов зш уште не сме стари едвај 25-26 години сме за да се пензионираме во таа сфера од врската

На Min4ey му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Dekoo

Dekoo Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2020
    Пораки:
    396
    Допаѓања:
    766
    Може да се 1000 фактори.

Стресови, недоволно опуштање (ако вика дека е опуштен), психичка блокада итн.

16. Dimi_

Dimi_ Истакнат член

Се зачлени на:
    6 октомври 2020
    Пораки:
    315
    Допаѓања:
    531
    Препорачувам склекови, 4-5 серии, колку што ќе може во првата толку и во последната серија нека направи, со 30 секунди пауза помеѓу сериите.
    Го имав истиот проблем порано, заради недостиг на физичка активност. Брза храна како тостови, сендвичи, сосови, мајонези, нека не јаде барем 2 недели. Нека префрли на здрава храна.

17. Cvetka100

Cvetka100 Нов член

Се зачлени на:
    25 ноември 2021
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    1
    Devojki dobiv na 22 mnogu malku menstruacija sekoj den mi tecese po malku ne ja ni osetiv ovaa menstruacija obicno imam obilno krvarenje no ova se sluci prv pat.. Vcera nemase nisto no denes imase nekoja kapka? Dali e mozno da se raboti za nekoja Infekcija?

18. уничка

уничка Нов член

Се зачлени на:
    28 ноември 2021
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    2
    Здраво,пред една недела го имав моето прво сексуално искуство.Крварев многу малку 2-3 дена.Денес имавме повторно односи но овој пат повторно со голема болка,но со мало крварење.
    Потребно ми е ваше мислење и искуство. Нормално ли е првите 2-3 пати да се чувствува болка и да има појава на крв?

19. interstellar

interstellar Активен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2021
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    5
    Течење крв при првиот пат е честа појава. Дали е нормално не знам, но го имав истото идентично искуство како тебе и мислев дека нешто не е во ред со мене. Првите неколку пати ми беа неиздржливи од болка, до тој степен што воопшто не сакав да имам односи во иднина. Кога вистински се опуштив со текот на времето, пробував да не мислам ни на болка ни на ништо, болката сама од себе ја снема.

Имаше доволно лубрикација? Доколку не, голема е веројатноста тоа да е причината за болката.

20. BlackMistery

BlackMistery Популарен член

Се зачлени на:
    16 октомври 2013
    Пораки:
    702
    Допаѓања:
    1.351
    Нормално е. И мене ми беше така.