Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    381
    ^Soledad и плус неколку чаши вино ии ќе завршат работа за опуштање.... ;)

2. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.605
    Ќе се опуштиш ако престанеш да мислиш за своите потези додека си разменувате нежности,едноставно предади се на моментот и се само по себе ќе си дојде.Во сексот нема правила,па да ти е страв да не погрешиш некоја дефиниција.

3. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.004
    Како бре нема? Мора да знае тој што е клиторис! Ако незнае - нема секс!

:rofl: :rofl: :rofl:

На Xanidrar му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.605
    :rofl: :rofl: :rofl: И да знае да направи шематски приказ со нагласување на Г точката,откако претходно ќе и подготви тазе лазањи :wasntme:

На soledad и Offspring им се допаѓа ова.
  5. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    Соледад, загреј се со црвено винце, после тоа ќе си го направи своето ;)
    И не му ја мисли по многу. :*

6. soledad

soledad Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    418
    Допаѓања:
    251
    Срцки сте барем ме насмеавте :D. Инаку за бившиот него не го сакам веќе во тоа сум сигурна , да почеток да сеуште мислев на него одвреме на време но сега воопшто не го избиршав од мислите и сеќавањата , го сакам премногу сегашниот дечко само што се срамам пред него како 15 годишна :).Ќе пробам бројче нареден пат со малку алкохол па може ќе биде :) .Фала ви :* :* :*

7. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Soledad, мислам дека срамот што сега го чувствуваш е нормален, не ти е прв, не си доволно „уходана“ :D како да кажам :D Опушти се, кога ќе се бакнувате, кога ќе води кон тоа работава, избистри го умот, не мисли на ништо друго освен уживањето. Ќе си дојде слободата сама од себе :) Ако си сигурна во твоите и неговите чувтсва, дозволи љубовта да те води :) Среќно, пофали се набрзо дека си имала неверојатен секс :)

8. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    8.482
    Пак јас со проклетава менструација :^)
    Кој прочитал,прочитал претходно,јас пак ќе си кажам...Неколку по ред не ми дојде менструација туку ми течеше само кафено и немав болки,очекував да ми дојде ама не...После ми каснеше многу,па на 5ти Јануари пак дојде,ама повторно како кафенкасто помешано со црвено и без никакви стомачни болки.Јас сум навикната на ужасна болка со онесвестување и многу чудно ми дојде.Вистинска менструација ми немаше дојдено од одамна,неколку месеци имаше само кафено помешано со црвено и тоа 2-3 дена.
    Сега,на 26ти Јануари,т.е денес ми дојде онака вистинска менструација со вообичаените болки во стомакот,со губење на свеста...
    Што ми се случи мене? :D

9. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Ништо Багувче не ти се случило, мислам дека нема ништо страшно, мала си уште :D не ти е изедначена и плус и мене вака ми идеше-неидеше кога бев на твои години, се оддека не ми се зареди како што треба. Тоа може да се случи и од паѓање на имунитетот. Оптимистички и ведро делувам, а? :lol: Ама не, шала на страна, мислам дека не е нешто страшно :)
    А си била на преглед, чисто онака? И плус да не пиеше некои антибиотици, од нив се може да се изремети :?:

На baguf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  10. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    8.482
    Па не сум пиела антибиотици,ама бев настината едно време и имав нервози многу...Можеби и од тоа да ми е.Не сум била на преглед,ама планирам откако ќе ми заврши да отидам.
    Фала Кате :*

11. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Може да биде од се, и од нервоза, која патем кај мене и те како делува на болките. |(
    Не се плаши, не е страшно, допрва ќе те чекаат промени :) :*

12. ocajna93

ocajna93 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2010
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    8
    Имам многу бело прање..од прво беше во мала количина и проследено со јадеж, но имав однос и после односот јадежот престана. Но сега тоа бело прање е во голема количина, има изразита бела боја и особено е почесто наутро, кога ќе се разбудам, односно тогаш е во најголема количина..што би можело да биде ова? кога имаше и јадеж се сомневав за кандида зато шо една другарка имаше ист проблем, но откако тоа престана се збунив..а не отидов на гинеколог..некој со сличен проблем?? :^)

13. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.605
    Значи истиов проблем го имав и јас,не редовни циклуси, па дури некогаш циклусите ги предизвикував со хормонални лекови,а кога ќе ми дојде-паѓање во несвест од болки.Кај мене констатираа микроцистични јајници.Но,откако се породив,циклусите станаа поредовни и сега личат на менструација.Не сум лекар за да ти констатирам дијагноза и не значи дека и твоите јајници се во вид на „малинка“ како моите,па најдобро оди на лекар и направи детален преглед :)

На baguf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.605
    Може да биде било каква инфекција.Ќе си направиш ПАП(папаниколау брис) и ќе видиш за што се работи,па после лекарот ќе ти даде соодветна терапија :hai:

На ocajna93 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.576
    Багуфче,јас изедов огромни нервози на тема менструација минатата год. Неколку месеци имав така речи немав менструација, по малку црвено-кафена лигава течност во траење од 2 дена,после па почнав 2 пати месечно да добивам,па паники си уцртав крварам за време не овулација,си ја исфрлам јајце клетката крај е со мене неплодна ќе станам,му плачев ко луда на дечко ми после секој секс,као непродуктивен сексов јас без потенцијал за репродукција. Бев на гинеколог,правев и ПАП се беше ок,дури и тоа овулациското крварење не било страшно,ама добив совет да раѓам поскоро за да се нормализирало.

16. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.498
    Допаѓања:
    201.456

Да не треба да добиеш?

17. Pain

Pain Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    45

Истото и мене ми се случува :@ :@ само шо мене ми дојде на 26 ама без болкиз атоа што никогаш не сум имала болки ... инаку ја прашав докторката и таа ми рече дека тоа кафенкастото со црвеното помешано било од апчиња :?:

18. ocajna93

ocajna93 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2010
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    8
    Да не треба да добиеш?[/quote]
    Не треба да добијам.. овој месец добив на 10-ти..но не ми е редовна,добивам на 38 или 39 па некогаш и 40 денови..шо значи не треба сега да добијам..барем така мислам :?:

19. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    Жени, имам еден проблем, уствари не знам дали е проблем, ама за мене изгледа е :(
    Многу ме болат градите. :doh:
    Последниот пат добив (на 12 овој месец), И еве ми се собра цел месец да чувствувам болка.
    Дечко ми не може да ме фати убаво од што ме болат :$ :D
    Причина? :|

20. pufi-cufi

pufi-cufi Популарен член

Се зачлени на:
    12 октомври 2010
    Пораки:
    382
    Допаѓања:
    1.764
    Бројче а да не ја утнавте работата вие?! :lol: Се шалам.. имам слушнато дека градите болат ако ти се плодни денови, не знам колку е тоа точно но ете можеби затоа те болат... :?: