Сѐ тоа си е нормално, без гајле Истото беше и кај мене, потребно е малку време... само еден мој мал совет опушти се колку што можеш повеќе
Дали и како се справувате со тоа што не смее да се има односи додека се користат лекарства против кандида?
Кандидата знае да биде многу досадна и нервозна работа така да самп се тешиш со тоа дека ако не ја излечеш сега ко шо треба само ќе си ја продолжеш агонијата а и ќе стравуваш од тоа дека ќе му се префли на партнерот. Стисни заби некој ден за после да уживаш без главоболка. Обично препорачуваат да немаш сексуални односи кога се користат вагиналети а тоа не би требало да трае повеќе од десетина дена.
Дали ви се има случено да пробате со нокт го допирате врз врвот од машкиот полов орган (во отворот) и ако да, зошто?
Ептен ми беше крипи, ама не презедов ништо, ама на неколку пати така проба. Ај реков да не поебувам ситуација ама ме копка, пошто не ми иди на памет ниту една рационална причина. :/
Па ако практикувала со некој партнер друг така па на него да му се свиѓало па сеа пробала може и со тебе така мислејќи дека ќе ти се свиѓа. Си требало да ја прашаш или да се искажеш. Јас мислам дека е од минати искуства на некој шо му се свиѓало така.
При секс веќе некој период забележувам малце чудна и непријатна миризба на пенисот на дечко ми , како на испотено али знам дека секад се бања и води хигиена. Особено па пред секс. Неубаво ми и грдо при орален секс особено. А никад не би се осмелила да му кажам. Непријатно е.
Па не знам што би можел да објаснам, не сум и во глава. Ама, секако врвот околу отвор и френулумот имаат најголем број на нервни завршетоци од цел врв и како суперсензитивни реагираат на дразби. Сигурно има читано за ова некаде, па сакала да проба реакции какви ќе се ако допре со нокт. Ако е во, сигурно гледала некои фетиши на филмови за возрасни или пак дејташ медицинска сестра која фетиш и е да става катетри. Друго објаснување немам. А да, може имаш и работа со садист кој ужива да нанесува болка.
Здраво, прашањево веќе го поставив на друга тема, но еве и тука да ве прашам затоа што сум загрижена веќе неколку дена. Со дечко ми имавме незаштитен однос во саботата додека сум била во плодни денови. Секако тој не сврши во мене, сврши на страна после 5-10 минути. Дали има потреба од загриженост поради предсемената течност?