Може не е ништо страшно но сепак јас би те советувала да му кажеш и да си посети гинеколог зошто здравје е во прашање и не само неговото туку и твоето.
Валја мислеше уролог да посети. Инаку @Kjara15 ако не сакаш да му кажеш не можеме ние никако да ти помогнеме. Можда тој и не е свесен за “проблемов”, ако ти смета треба да разговараш.
до сега сум имала 3 пати односи,но последниот пат имав највеќе крв Требаше да добијам пред 3 дена,но сеуште немам добиено Дали тоа има некаква врска со менструацијата
Да,има врска затоа што по првиот однос менструацијата може да доцни и до 10,11 дена бидејќи тоа е ново за организмот или,пак,кај други дури и порано да дојде.Што се однесува,пак,до крварењето при првиот однос тоа си е индивидуално така што некои можат дури и до четвртиот пат од започнувањето со односите да крварат со различен интензитет секој пат или,пак дури и да не крварат воопшто.
Утеха за нас мажите, иако малку нѐ има на форумот. https://www.lilli.ch/en/penis_size_growth Повеќето од нас кои внимаваат на задоволството кај жените, во исто време имаат помали или поголеми, краткотрајни или долгорочни фрустрации... Ретко кој би проговорил за себе но, мене до неодамна ме мачеше формата, посебно дебелината (3.7-3.9см дијаметар) што иако знам дека не е пресудна но сепак ме јаде некоја микро фрустрација, понекогаш. Према текстот од линкот, изгледа не треба да се секираме
Па поголема дебелина не ти ни треба, не знам зошто фрустрација кога според ова што го кажуваш немаш причина за фрустрација, 3.7-3.9 cm воопшто не е лоша дебелина, туку баш напротив да може девојката да ужива без болка.
Секое машко има фрустрација за тоа само ретко кој би се осмелил да проговори или да побара совети цреша. Сѐ се учи со тек на време и во една врска и ми е криво што некогаш сум се јадосувал на нешта кои ама навистина не биле битни.
Можеби, ние не сме видовити. Почекај една недела, па ако не ти дојде направи тест, ќе си знаеш така.. Ние може да нагаѓаме овде со ДА и НЕ само..
Ако не си добила уште, почекај уште ден два, па направи тест, ќе покаже на што си. Не мора една недела да чекаш.