Не.Само нели си повнимателен неможеш сите пози,неможеш грубо,ама да имаш можеш,освен ако доктор каже не.
Знам дека глупаво звучи, прашањево е од мојата братучедка. Дечко и свршил на вагината(значи не внатре туку надвор ама на неа) потоа без да се избања односно да ја отстрани спермата, имало употреба на прсти .. Не може да дојде до бременост нели?
Здраво, вчера ми беше последен ден од менструација скоро воопшо и да немав, вечерта имав секс. Од кога завршивме повторно почна да ми тече крв прилично многу а еве сабајле повторно минимално имам крв. Ве молам за мислење, дали некој имал слично искуство, дали тоа е од менструацијата или би можело да биди нешто друго повреда некоја или слично? ПС имам и малку болка во стомакот од време на време не постојано, повеќе кога сум наведната или кога нозете ми се свиткани кон стомакот.
Може да направи предвремени контракции али таа си праша како до задоволување така да коа и задоволување да биде може да е штетно
Вчера кога го изваде полн беше скроз ама незнам оти паника ме фати да не е скинат а да не се гледа ама ако беше скинат ќе истечеше би требало..
Zdravo sakam da prasam Vcera se vrativ od Dubai, 1den pred da se vratam dobiv i se banjav so tampon,denes cel den me cesa dole imam uste dobieno dali e mozno da sum fatila nekoja infekcija od bazenite tamu? Ili od vodata ?