Циклусот ми заврши на 26 ноември, а на 28 се напив Норлево. Циклусот ми е нередовен и секогаш трае од 35 дена нагоре, сеуште немам добиено, и тестот за бременост е негативен па се загрижив.
Мм има проблем кој се пренесува во нашиот однос. Има психолошка еректилна дисфункција, барем така прочитав. Работи во странство, не доаѓа со месеци, па не очекувам да не може да.. И тој се нервира, се мачиме, му велам да не мисли, да се опушти.. Нз што да мислам
Zdravo zenski, imam eden problem podolgo vreme. Osekam bolka vo dolniot del na stomakot, matka jajnici, vo mocniot meur (osekam postojana potreba za mokrenje, kako mokracata da mi stoi tamu dole da nesaka da se isprazni celosno). I bolki pri seksualen odnos a posle odnosot cuvstvo na pecenje i gorenje, i kako "tamu dole" da mi otekuva predelot i nemozam nekogas da se dopram ni so paloma da se izbrisam. Bev na urolog-urina cista, bev na ginekolog-brisevi cisti. A jas seuste osekam bolki, no ovoj pat veke se i sekojdnevni a ne samo pri seks. Kaj i da odam i urolog i ginekolog mi vikaat se e u red, a jas ne sum vo red. Neznam sto da pravam poveke sto da ispituvam, dali nekoja imala vakov slicen problem?
Da me gledaa i na eho, mocniot meur i bubrezite i se e okej , i dva pati na ginekolog kazaa se izgleda normalno, nema nisto somnitelno
Да го смениш докторот и да побараш друго мислење. Немам идеја што би можело да ти биде ама дека е сѐ во ред, не е. Ако ти е тој матичен гинеколог, оди кај друг приватно.
Dosega smeniv 4 doktorki, site ke me vidat na eho, mikrobioloski brisevi i se e okej vikaat tolku, ne se zamara nikoj poveke, i kaj i da odam na sleden nov doktor, site istoto go pravat, i taka se povtorno i povtorno see edno isto. Nekogas se cudam i dali osven eho i bris dali voopsto nesto drugo postoi i dali znaat ......