Dali vi se slucilo posle sex nekolku dena da imate bolki vo dolniot del od stomakot? Od sto moze da e? Veke 3ti den imam bolki
Дали некоја од вас има користено/користи фемдоми (женски кондоми)? Ако има користено/користи, од каде ги набавува, по која цена и која марка ја користи?
пред некое време имав мн јака прелада на мочниот меур испитав урина буберзи ехо се ми беше чисто и со чај и топли облоги ми помина доста долго време требаше и вчера си имав односи со дечкото секако со кондом потоа бев излезена нозите ми премрзнаа и ете пак почнаа нагони на мокрење инаку болки печење немам се е нормално само од време на време знае повеке да ми се мокри не е можно да е од односите така бидејки заштитени ми беа? секој совет е добродојден инаку бев и на гинеколог и ми пронајдоа цин 1 моментално ке треба да се прави типизација нешто од тоа да не е или?
Здраво дечки. Имам еден проблем веќе некое време. Со дечко ми сум во врска веќе 6 ипол години и последниов период имам проблеми после секс да се чуствувам не исполнето да не сакам да ме допира кога би ме допрел мене ми се повраќа на некој начин сакам да избегам и после некое време се тоа поминува. Ова не се случува после секој секс и незнам што да правам веќе многу ме мачи ситуацијата....
Направил нешто, во смисла да те изневерил, навредил? Не ти е убаво за време на сексот? Не ги слуша твоите желби? Монотоно ти е? Можеби не ти се допаѓа физички како изгледа? Важно е зошто така се чувствуваш, за да можеш да го решиш проблемот.
Сепак одите доста долго време,барем за тие 6 години мислам дека тоа не ви е табу тема воопшто,а не ни треба,можеби ви е монотоно,можеби физички те привлекува некој друг,можеби те изневерил па те мачи нешто психички,можеби треба да смените место,поза,предигра,многу фактори влијаат врз сексот,особено кај женските влијае скоро се,мора да се опуштиш,да ти е убаво,ти сама да го посакуваш тоа,да си своја,природна,пробај да си ги средиш мислите прво да видиш што те мачи,па пробај да разговараш со него
Најубаво ти знаеш зошто е тоа така, но голема е веројатноста дека во прашање е монотонијата. Исто битен е и вашиот однос, неговиот кон тебе.. нешто што тебе те потиснува..
Ах златна..можеби мислите ти се кај друг,можеби нешто друго ти привлекува внимание,можеби не се однесува добро со тебе,сигурно има нешто што ти пречи верувај
Нит ме озневерил нит нешто друго премногу е добар спрема мене. За време на сексот ми е убаво секогаш после сексот се кавува тој проблем по некогаш. Секогаш иноцира нови нешта..
Нема друг... Имавме претходно караници и секогаш за глупости и тоа ме одалели малку не го сакам ко порано... Не подполно со цело срце... Незнамм
Јасно ми е,се се собира и ти влијае на психа,не ти дозволуваат мислите да уживаш,почнуваш да губиш интерес за него изгледа,или не те привлекува повеќе тој,ако сега се осеќаш така натаму може и повеќе да биде…пробај тие караници да ги намалите и да разговарате за се на време барем
Сакав да прашам дали некој знае каде се продаваат кондоми без латекс во Скопје? Бев во неколку зегин и еурофарм аптеки и ниедна немаше а и аптекарите немаа поим каде би можело да има?