Ако си од Скопје имаш во Либидо и во Валијант. Да не ги рекламирам ќе ги најдеш на google. Во Либидо гледав имаше еден интересен силиконски со лижач за клиторис делуваше комотен со поголен булет беше околу 1490ден мислам и беше со дупли прстен. Булетот се вади и можеш да си го користиш како мало вибраторче за брадавици или клит никако анал да не го изгубите таму. Гледав уште еден со помал булет ама некако тесен ми се виде и булетот беше со тие малите батерии како паштети и многу послаб али доста поевтин беше. Мене ми е на wish list тој првиот за следен пат кога ќе одам по lube. Ако сакаш линк пиши лп ќе ти ги побарам. Едит: Кондом можете било каков само ставете малку лубрикант пред ставање на прстенот знае да биде непријатно навлекувањето без луб.
Кој ја води предиграта? Во темница или со светло? Откако ќе падне се трудиш да го разбудиш пак или како реагира дечкото? Ми се случило со нова партнерка ме облеаа морници некои безвезе пред да влезам може и некој нерв да беше како и да е се дешава но со разбирање и малку труд се вратив у форма и се си беше ко порано. Види што го пали и пробај така да го вратиш у живот. Мене на пример ме будат бакнежи и галење од луѓе вака највеќе го фалат оралниот за будење од deep sleep. Не го оставај да виси така помагај не прашувај пошто егото машко ќе не закопа уште толку. Прашање од типот: Што му е? Веруј ми да знае нема да е таков.
Женски ај да ве прашам нешто, гуглав ама ништо не искача. Другарка имаше завчера незаштитен однос со еден дечко што се гледаат, не им е прв пат, подолго време се гледат ( али не сериозно пошто е женкар малце).Е сега, она се жали дека вчера и денес кога уринира дека мокрачата и` е пожолта него обично, и дека има малку бело прање.Не ја чеша, освен еднашка вчера и не ја пече, ни дур уринира ни вака општо.Не ми кажа дали и претходно и` се случило тоа, после однос со него.Ме прашуваше дали може да е од него нешто, бидејќи не користел братот заштита, а си искачал и со други.Мене ми се нема десено ова, и не знам шо да ја посоветувам.Вака рече немал херпес никакви точки, ни она, нити и` се вагиналните усни потечени.Само приметила кај мокрачата. шо може да е? вчера на роденден беше црвцаше, за мокрачата и` реков може од алкохолот да е.Пиво пиела плус.Ама другово?
@Feminka22 не би требало да е инфекција, а дури и да е, не јавува симптоми веднаш. Урината и е посветла од алкохолот.
Не штетно, грдо е. Пишува на нет дека мастурбацијата за време на циркус ти намалува грчевите. Ваљда точно е.
Pozdrav drushtvo Poslednive 3 meseci Sex vo brakot voopshto i da nemame,ne znam zosto stvarno mazmi predtoa epten samo na brzina sekoj den a voopsto ne prashuva dali sum jas zadovolnaeve na nekolku pati imam insistirano no nisto ...
Седни го и инсистирај да ја расчистите ситуацијата, и да најдете решение за проблемот. Оти отсуството на секс во бракот е сериозна работа (бар според мене). Кажи му директно да не заобиколува, да не го мачи нешто, дека ако има проблем сакаш да му помогнеш. Мажите некогаш не сакааат да признаат ако имаат проблеми кои секако може да влијаат на либидото, особено ако се под голем стрес. Ако имате секс само колку да се каже, навистина мора да разговарате. Сепак, во брак сте, комуникацијата е важна за решавање на сите проблеми, така и во сексот. Никој тука не може да ви каже зошто немате секс или зошто мажот ти си ги гледа само сопствените потреби. Само ти можеш да го дознаеш тоа.
Здраво, јас и дечко ми пред два три дена прв пат имавме орален секс и изгледа некако го гребнав и главата на пенисот му отече. Дали е нешто сериозно или ќе помини за некој ден без последици?
Најдобро е да се појди на уролог, тој ќе види и ќе процени колку е сериозно. Оти можи и да се воспали дополнително, со болка, потешкотии во мокрењето и ред други работи. Ќе му дај антибиотик најверојатно и ќе му помини побрзо.
Денес после години, земав огледало да се видам доле. Не памтам дали така ми било, ама од внатрешната страна на малите усни ко ресички полно имам. Прошлата недела бев на редовен гинеколошки преглед и докторот рече дека се е во ред. Сега ме јаде мисла дали вака е нормално или да идам пак. Сте приметиле нешто вакво, нормално е? Инаку имам заштитен однос.
Дали имате користено масло за масажа, но да може да се користи и внатрешно односно како лубрикант? Сакам еротска масажа да пробам и ми треба некое такво масло, а да не штети