Слушам во последно време пред и после секс почесто прателе некоја си платформа ОНЛИФЕНС, знае ли некој да ме просветли што платформа е таа слушнав дека заработувале од неа, дали некој има направено акаунт немам пристам до видеа бидејќи бара средства да се уплатат за да ги видам сликите/видеата?
OnlyFans ти е платформа каде што објавуваш твоја лична содржина (клипови и фотографии) за кои останатите членови плаќаат да ги погледнат.
На онлифенс можеш да објавуваш и селфиња, слики од јадење, мачки, кучиња, прашањето е дали некој ќе плаќа за да го гледа тоа. Gianluca Vacchi и жена му објавуваа секојдневно "есклузивни содржини што не ги споделуваат на останатите социјални мрежи"..
Здраво, за прв пат имав односи пред 10 месеци после тоа раскинавме со дечкото од тогаш навака после него не ми одговара никој друг ни за да искочам а не нешто поинтимно, пробав и сама да се задоволам но ни така не иде. Дали е тос само на психичка база?
Активна сум сексуално 6-7 месеци и пред тоа година дена имавме орален и анален секс. За цело ова време немам доживеано оргазам. До пред некој период не ми беше проблем ама веќе навистина се прашувам што е проблемот. Што може да биде според вас?
1. Сексуално си активна 1 година и 6-7 месеци, орал и анал се исто така сексуални активности. 2. Зошто не доживуваш оргазам може да е до психата, можда не си доволно опуштена или пак партнерот не се труди да те задоволи.
Хееелп девојки имам прашање, со дечко ми сме скоро една година и до сега немам доживеано да свршам.. Е сеа поентава ми е дека тој сака, но и јас исто нормаално да доживеам и работиме на случајов.. При односи доста ми доаѓа така како да ми се мочка, ама не можам, а исто така и после односнов следниве 2 3 часа ми се исто мочка.. Во што е проблемот, морам да признаам малку се и плашам од тоа?