Намести се во поза cowgirl и сама одреди го темпото и брзината како што ти одговара. Претходно имај предигра што највеќе те возбудува. Во слободно време прави кегелс вежби. Кога ќе ти дојде да мочкаш, слободно опушти се и нека се случи тоа што ти доаѓа дури и да не е оргазам. Важно е да бидеш опуштена.
1.Мочај пред секс 2.Добра предигра, прсти, орал шо год, и опушти го телото на максимум 3.Во текот на сексот кога ќе ти дојде чувството за мочање, кажи му да продужи и плус да го стимулира клиторисот, и дур трае чувството фокусирај се како кога мочаш, а он би требало да осети дека иде Дунав и да го извади, и дур ти се моча, пушти си ја. Е тогаш си свршила.И мене првиот пат сама кога пробував, пошо не знаев дали треба да cumnam или сквиртнам, се запнав реков ќе се деси, се тресев се мачев, и кога ми дое исто чувството како за мочање, а знаев дека не е урина пошто се измочав предтоа, ги напнав стомачните и вагиналните мускули и искочи.Ко мало дете се израдував.Пошо пробував пробував, ќе фатам да се тресам цела, баталував, пробај пак, пак откажи се.И ме фати инат, реков и да е мочка, ќе избришам на крај краева.Ако не искочи нема да знам шо е. Пробај и кажи после
Здраво момци сакам да ве прашам нешто Да сте на мое место што би одбрале? Доколку се самозадоволувам доаѓа до нафрлање на лице,раце и грбот со акни Доколки не се самозадоволувам не ми се нафрла ништо што би одбрале вие да правите? А имам користено секакви креми за акни но не помага
Втфф Пречудно.Ти си феномен неки.Си бил на доктор? Може нешо со хормоните е, не сум доктор ама прво ова ми текна, од возбуда и некој друг хормон да не се лачи поише.А секс кога имаш ти се дешава ова?
При односи со партнерот многу често му излегува главичката од пенисот и има болки (кожичката му се крева многу горе) Дали е тоа нормално да искача главичката и со извадена главичка да имаме односи или не ? И зошто му се крева некогаш нагоре а некогаш не, не знам Ве молам за совет и помош ако некој знае
Треба да ја вежба да ја тегне додека не престане со тек на време да го боли. Или да оди да му ја сецнат. Секс треба со отворена
Од преголема возбуда ти е тоа сигурно, пробај да се опуштиш, внимавај што јадеш обично исхраната е најголем фактор тука пробај јади темно чоколадо, бадеми, ореви, лешници, мед, и слични јаткасти плодови, имаат ефект го подобруваат лачењето на окситоцинот хормонот на љубовта и желбата за секс.
Koga ne mu se otvori ima bolki... moze ne e naviknat, treba vreme dodeka se prilagodi... i moze koga ke mu e otvoren podolgo ke mu e dignat... ili ne ?
Вака затворен не му се диза ли? Искрено незнам, ти викам на бившиот ич не му се отвараше. Сега ми е јасно дека треба интервенција за да се отвори, тогаш и јас не знаев
Ја внатре не знам какви треба да се, а надвор, од шо неам видено одамна, не ми ни текнува сирота. Мислам спуштена е секад
Колку што знам, уште од бебче кај машките се отвара половиот орган за да може правилно да се развива, (кожичката од гланс пенис) а доколку се заборави таа "навика" да ја наречам, најчесто се завршува со хируршка интервенција кај повеќето, немора да значи кај сите.
Здраво, имам 20 години и неодомна имав секс за прв пат. Потоа се обидов уште 4-5 пати во период од две недели, но никако не можам да се опуштам. Болката полека исчезнува не е тоа проблемот ама сепак сексот не е воопшто убав ниту трае подолго од 3-4 минути. Чувствувам дека и тој не ужива, проблемот е што не сум доволно опуштена иако успева да влезе и издржувам. Дали е ова нормално или претставува некок проблем, навистина не знам што да направам се плашам дека и него го напнува тоа што немаме “нормален” секс. Постојано се кочам и сум се осегила на моменти се стегам.