Здраво дечки, имам едно прашање. На вагиналниот отвор, под усните односно најдолу имам појавено топче што многу ме боли кога го допрам и не можам да имам односи со дечко ми. Ме заболува толку многу што, дури плачам. Некој да не знае шо би можело да биде?
Девојки, пак јас Не можам од глава да ја извадам оваа предсеменава од кога кондомот остана во мене. Дечкото пред да имаме однос се туширал и уринираше неколку пати. Се надевам немаше сперма и не е толку страшно тоа, а многу ме фаќа паника поради несакана бременост.
Спермата излегува откако ќе уринира, а не пред тоа. Си требала уште следниот ден да се консултираш со матичен лекар. Може и нема ништо. Но најубаво провери си се.
Овие ситуации се траги-комични како идеш рецимо во Украина моментално и прашуваш дали ракета би ти паднала на глава. Имаш секс и се знаат ризиците, ако не сте спремни или не можете да се носите со ризиците/последиците кои доаѓаат од тоа, не го правете и ќе си бидете супер.
Не знам многу сум паничар и нема да можам да издржам додека да ми дојде менструација. Ваљда нема никаков простор за паника штом не сврши во мене.
Немој толку да паничиш, нема потреба. Што повеќе мислиш и си под стрес може заради тоа и да ти доцни менструацијата.