Дали можи првиот пат да му биди(него) со кондом? Темава ќее ја спојам со интимни прашања и проблеми. Таму обрати се
Ако си и ти прв и на девојката значи немате никакви инфекции..зошто не си дозволите да уживате во сексот..оставете го кондомот за понатаму
Ама совет од возрасна девојка...остави го кондомот за понатака,а прв однос... Секако дека мораш да користиш заштита независно дали сте си први или не.Ако не инфекции,несакана бременост не е исклучена,а особено како што првиот пат сте напаленковци,нема ни да сетиш кога ќе ти дојде убавото...мислам,многу веројатно,но не сигурно.
Дали е можно да имам јадеж на вулвата од што пијам антибиотици? Читав во несакани дејства на антибиотиците и не беше напоменато. Пијам и Б-комплекс за да не ми се активира кандидата, а и немам исцедок, само јадеж...?
Hезнам како да го почнам прашањево Aма ке почнам од почеток,на почетокот од декември кога мочав ми течеше кафеаво-црвена течност,заминав на лекар,испадна да ми препишат контрацептивни таблети,не заради течноста,туку јас побарав онака ги пиев до пред 5 дена,ама ги откажав заради што имав главоболки,без енергија,и немав желба за секс и сега сношти имавме секс,ама ме болеше и сабајле пак мочам црвено-кафеаво,преплашена сум што мислите дека ми е?таблетиве ги пиев месец дена
тоа со вибрира4киот прстен е добра работа дури срам ми е да казам ама го користев и сама (самозадоволство) отпосле.сепак тоа е индивидуално мене ми бесе соврсено.хахаха си ги казувам глупостите поззз
Може, зошто антибиотик е. Може да не ти се има многу размножено сеуште, одмивај се со камилица може подобро ќе ти биде
Девојки имам проблем. Во саботата имавме незштитен однос со дечко ми и се напив NORLEVO. Сега нешто ми треперат рацете, жешко ми е на моменти и многу сум гладна. Да не е нешто опасно ова? И најважното ме боли многу забот, па дали смеам да се напијам некакво апче против болка, дали тоа ќе влијае негативно на апчето ден потоа?
загрижена сум Ако може некој да ми каже што да правам, имам брунки околу вагината порано ме чешаа, сега веке не ги чешам одржувам поголема хигиена ама не минат, коага допрам како топчиња се, ми е срам со дечко ми да имам односи за среќа не е тука, па додека да се врати сакам да и поминат (
загрижена сум Сите вакви промени мора да ги провери стручно лице во случајов гинеколог,ние тука на форумов можеме само да нагаѓаме што ти е и дали е добро или лошо.Телефонот во рака и закажи си преглед.Среќно
загрижена сум девојче не се паничи ,него земи си ја книшката во рака и право на гинеколог и сите сомнези ке ти исчезнат . позз па пиши шо си напраила
Eеј луѓе..Многу ми е непријатно.. Овака со Дечко ми решивме да имаме секс.. Тој ми го стави само еднаш и потоа прекинавме.. Користевме презерватив.. мене крв не ми течеше.. туку после една недела.. се појави крв и ме пецкаше вагината.. Ќе може ли да ми објасни некој зошто е ова
Леле боже што не ќе прочитам!Па и од возрасни особи! Од прв пат не а?? Прв пат онака како тест возење ти е,за проба? Кога ке се надуе стомачето ќе видиш дали така лесно се останува бремена..