Најголем број се такви .. на магариња/магарици у 30ти им мењаат канал кога има секс на филм хахаххахаха
Зошто после секс ми се плаче? Полесно, ми е да. Ама гледам дека ме совладуваат емоции, бран на емоции и плачам
Јас и плачам после секс некогаш, ама арно ти пишале се зависи со кого имаш секс, што чувствуваш спрема него, каква ви е ситуацијата...
Мислам дека ти е од тоа. Ако се е океј спрема дечкото секако. Ако е во смисла да не го сакаш или си имате меѓусебни проблеми. А, онака ми се случувало и мене некогаш да ме обзеде тага ако сум имала некој потиснат проблем тој период што ме мачел.
Dali mozi od kondomot spermata da isteci nadolu koga ke svrsi i da vlezi vo vaginata? Mi nema logika bidejkji i da isteci ne se dopira voopsto vaginata so penisot sepak ima kako lastice najdolu i toa e kako granica za da ne se dopira vaginata so penisot voopsto i ne vleguva voopsto sperma vnatre... Jas mislam deka ne mozi no drugarka mi ispanici pa mi rece da prasam. Koga se trgnala svrsil deckoto i koga trgnal da go izvadi kondomot spermata od vrvot se spustila na penisot i strav i e da ne ima dojdeno vo dopir so spermata a jas i vikam nema sansi da dojdi vo dopir dokolku ne e puknat kondomot ama tret pat i e i panici.
Ако кондомот не е пукнат не може да истече спермата. И во случајов дечкото свршил надвор од неа, нема никаква шанса за бременост.
Затоа што си со еден единствен партнер кој што го знаеш, во кој што имаш доверба и знаеш дека се грижи за здравјето. Сепак кажав мое мислење е тоа, секој нека си прави како што сака.
Здраво треба да добијам на 17ти тоа се уште 10 дена јас овие 2 дена имам кафеав исцедок измешан со многу малце бледа крв обично пред циклусот ми се случува тоа и после час два добивам но мене циклусот секоѓаш ми доцни што не вњрувам дека е тоа Дали и на некоја друга и се случило ова ако може за совет или што би можело да биде