@Lois Пошто пиша дека од пред 2 месеци имате приватност, но и дека сеуште не живеете заедно (ниту во ист град), јас мислам да не форсираш со муабети уште сега, туку да ги зачестите средбите насамо колку што може повеќе. Ако нема подобрување следниве месеци, тогаш ќе разговараш. Засега, од срам, може уште повеќе ќе се повлече после разговорите. Има инаку 2 доста сомнителни работи. Едната е дека чекал до 30+ години. Не гледам друга причина освен огромна сексуална траума ако доживеал. Се` друго ми е исклучено од опции, зошто колку и да е асексуален, барем од љубопитство ќе го направел тоа. А и не верувам дека некој околу 18 или еве, 20 години, кога бил помлад, би можел да биде асексуален, но ете, да речеме. Втора работа е што не те "слуша". Значи ако му кажуваш и покажуваш што сакаш, тогаш треба да се потруди барем твоите желби да ги оствари, барем до некаде, да се потруди барем. Нели? Трета битна работа е дали замислуваш фамилија со него. Дали покажува интерес за тоа?
Знае дека јас не сакам да имам деца и дека нема шанси да се предомислам. Сме разговарале за тоа и иако рече дека е многу рано да се зборува на таа тема, сепак не промени ништо во врската.
Здраво, Вчера го имав првиот секс имам 19г се беше убаво но кога дечкоми сврше на мојата вагина, почна да ја лижи мојата вагина а исто времено ја излижа и спермата што ја испуште малку не е чидно?
Здраво дали некоја имала болки во долниот дел од стомакот за време на секс? Кои се причините? Решение?
Zdravo devojki sakam da prasam pred 3 Dena imav prv pat odnosi so mojot decko imame po 18 godini. Pri odnosot koristevme zastita, megutoa veke 3 den kako zabelezuvam malku krv na moite gaki, I togas mi pretece. Isto taka bev vo plodnite denovi. Sakam da prasam dali ima mesto za panika?
Пробај во друга аптека, некогаш зависи и од вработените. Алтернатива ако ти е за кандида, Ројазол, Гинодактарин, добри се и Ацидосаулус имаат ем лактобацили ем билки.
Zdravo, Nekoj da spodeli iskustvo slicno kako mojata? imav histerektomija vadev matka pred dva meseci sega, probavmo vcera so maz mi da imame odnosi zasto i doktorot rece deka posle 6 nedeli ili 2 meseci slobodno mozete da imate odnosi.No jas imam bolka mnogu i so lubrikant ama nikako ne mozevmo plus nemav nikakvo custvo totalno ramnodusno,izgubiv sekakvo setilo izgleda stanav frigidna.Plus deneska imam i mala bolkana stomakot nikako ne znam kako kje terame ponatamu nasiot intimen zivot kako kje bide imame 36 godin? Volje i zelba nemam nikakva, doktorot mi rece deka nema da pocustvuva menopauza tesko zasto gi imam jajnicite ama jas se promeniv posle ova totallno na seksualniot aspekt.
Ставив за прв пат вагиналета Макмирор, но мислам дека не ја ставив правилно и сега освен жолто истекува и портокалово како вагиналетата што е. Не влезе скроз како што треба не успеав да ја пикнам правилно. Ќе има ефект или?